Efter en...

annorlunda (?) helg så var det första dagen för jobb denna vecka. Det var sköönt och kul att jobba i alla fall! + att jag fick reda på att det ska skattas 22 och inte 36!!! % som jag nu gjort!

ska kolla på sista fem min av true blood!

sov gott!

Är det inte helt fantastiskt?

Louise halv ligger i en fotölj med datorn i knät, ida och amanda pysslar med sitt i köket och jag ligger här i soffan och har satt på James Blunt. Från ingen stans så säger louise:

Är det inte helt fantastiskt? 

Hon får inget svar utan fortsätter:

Är det inte helt fantastiskt att vi är här, att vi bor tillsammans fyra vänner? är det inte helt fantastiskt?



Söndag

Idag är det söndag och jag är leeeedig efter en lång arbetsvecka! Idag skulle vi egentligen gått upp till prejkestolen men det regnade när vi gick upp så det var den utflyckten. Jag tror att jag ska dra mig iväg till ett corebar pass iställlet och införskaffa mig lite träningsverk! Annars har denna veckan varit en bra vecka jag har jobbat, tränat, kollat på true blood och sovit. Man hinner inte med så mycket mer faktistk. Men jag älskar att jag äntligen har mina kära och efterlängtade rutiner!!!!!! Kan inte bli mycket bättre!

Nu är det dags för frullle!

Sjukt kul


Jag har utvecklat ett icke data behov!!!

Skönt men lite jobbigt eftersom att kontakten med omvärlden hålls på datorn! Men jag har faktiskt inte hunnit att vara inne. för jobbar jag inte sent så tränar jag och efter det är det traditon att kolla på idol! Så det hinns faktiskt inte med att sitta vid datorn.
Idag har jag och ida vart på ett danspass, ännu en gång har jag insett att jag inte har någon kordination. Lite synd att de på gymet bestämde sig att filma och fota denna gången!!!!!!! Ida var duktig och klagade på att hon inte kunde ETT steg. Jag stod som ett fån och skrattade åt mig själv eftersom att jag, utan att överdriva, inte lärde mig mer en max 3 steg. Vilka jag aldrig lyckades att sätta in i samma omgång. Speciellt när jag hade fullt sjå att gömma mig från filmkameran. Ida såg lite undrande ut när jag en gång försvann från platsen gämte henne, det var då jag gömde mig bakom en stolpe.... Men jag gav inte upp! Såå nu ska jag kolla på true blood eller gå och lägga mig vet iche vad jag ska göra en men vi får väll se!

Sov gott!

För er som undrar

affären öppnar klockan 7....


Idag har vi haft städdag i lägenheten! Det är torsdagens schema för all framtid! Vi har även en färgkod när det gäller trasorna! Röd - toalett stol Gul - Badrum Blå - kök och Grön - Damtrasa! (Jag har blivit grovt mobbad för dessa färgkoder! Men ärligt talat vem vill ha toalett bakterier vid tandborsten???!?!??!?!) Idag har vi även vart iväg på träning! Skönt var det. Men imorgon så är det upplärning på ikea och innan det så är det jobb på name it! Lång dag men goa pengar! Läggdags för en trött emma nu!!!!

God Morgon!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen så fort Louise är färdig på toaletten! Har precis vart ute och powerwalkat + att jag har handlat! Idag är det jobb sen ikea som gäller! Ska på någon upplärningskurs som alla som ska börja på ikea måste gå på. Så nu är det dags att hoppa in i duschen!

Båt

Igår var det utgång som gällde... som vanligt var väll inte stavangers uteliv något att hänga i julgranen. Så efter att ha lovat en sconesfrukost igår kväll så var det bara att gå upp och på börja dagens första projekt!

Nu så ska vi ta bussen in till stan och ta färjan ut till Tau, där blir det promenad och pickninck.

Igår köpte jag förresten mitt första Name It plagg! En tröja storlek 152!

Noep nu är det dags att göra mackor!


Ida Petersson

Vi har precis vart på IKEA och vi sitter och väntar på bussen. Ida sätter sig på bänken gämten en man, efter ett tags tystnad så säger Ida från ingenstans:

- Alltså tjejer, mina tuttar kliar! Och det gör ont i de med!!

Amanda och jag knäcker oss totalt, dels åt det ida sa men även dels åt mannen som sitter gämte ida. Hans min var obeskrivlig. Speciellt när hon lite senare utvecklar det! Där för lägger vi ut en gammal goding på ida!


Godis

Jag sitter i godis landet och det krävs mycket viljekraft att tacka nej till erbjudnade av choklad! + att jag vet att det ligger en kall go chokladkaka i kylskopet som jag fick av ida och amanda! Men neej inte förrens imorgon! okej ida erbjöd mig en fudge innan maten och jag älskar de så ja en fudge men annar så!

Idag har vi vart på ikea och jag köpte en röd fin lampa, i affären lös den vitt med lite rött. I mitt sovrum så lyser det nu porrbelsysning på högsta nivå... Men som sagt jag gillar rött och just nu ser det ut som om jag har röda tapeter. Idag tackade jag även ja (fasten jag bestämt mig för att tacka nej) till jobbet på ikea! Men när hon väl ringde så kunde jag inte säga nej. Kanske bra det. Det som inte var lika bra var att jag bestämde med henne att träfffa henne på ikea klockan 5 när jag kommer dit klockan fem så har hon gått hem för dagen... inte bra. Men men det löser sig säkert.

Imorgon är det jobb och träning som gäller! Sköönt eftersom att det är så sjuukt skönt att flytten är över och heltplötsligt så har man tid till sådant som att träna!

Nej du nu är det dags för mig att göra något viktigt så som att kolla på Real World 22: Cancun.


YEY jag har internet!

Okej jag punktar upp det som har hänt nu!

1. Jag har fixat jobb till ida på Name It.
2. Jag har fått jobb på ikea som jag antagligen måste tacka nej till!
3. Jag har flyttat och bor nu på heltid i vår lägenhet, louise och jag myser ganska bokstavligt i vår säng... Är det inte jag som väcker henne i sömnen genom att kickla henne så är det jag som vaknar av att hon ligger VÄLDIGT nära!
4. Ida har skrivit i sitt cv att hon "gillar att tillfredsställ människor på olika sätt" vilket jag fick henne att ändra tillslut!
5. Igår somnade jag och Louise klockan 10. 20 i elva ringer vår hyresvärd och väcker oss... Detta efter att vi flyttstädat.
6. Jag har bokat biljett hem den 8 till 13 oktober.

Det var det som har hänt en så länge i vår lägenhet! 


RSS 2.0