Plugg

  1. Göra samhällskompliterings uppgiften (han har ännu en gång tagit frågan direkt från internät!)
  2. Gegorafi skriva om byggnader (WOOOOHOOO)
  3. Skriva färdigt Psykologi dröm

Men efter detta så är jag faktiskt färdig... vist det suger men ändå då är jag färdig med tvåan och har ett ynka år kvar! Väldigt väldigt skööönt! Så för att få sommar lov så borde jag plugga och det ska jag också göra nu!


Har hon fastnat?



Årets reklamfilm!

Morsdag

En dag att minas, kolla på bilder och njuta av alla underbara minne du gav mig! även fast tiden var alldels för kort och tiden gick alldels för fort så är jag glad över de år jag fick med dig. Jag tycker synd om de som inte fick uppleva vilken underbar person du var. Du går inte att beskriva, för du var dig själv aldrig någon annan. Du fick alla omkring dig att le och skratta. Fasten du inte finns med just nu så får du fortfarnade folk att skratta och le av bara minnet av dig! Tack för de åren jag fick med dig, saknar dig så mycket att jag inte kan sätta ord på det men en sak kan jag säga och det är Jag älskar dig.


Underbara mamma jag saknar dig

Lucky girl

ja det kan man säga att jag är... eftersom att jag glömde mina nycklar i mitt cykel lås och efter 2 timmar när jag kom tillbaka så satt de kvar... och det var inte bara cykel nyklar utan även hus och lite annat, pappa var inte hyper glad precis. undra varför?!

Ja idag var jag och ida och kollade på balen, så schnygga alla var! kan inte vänta på vår tur, sen att det kvarstår problemet med att inte har en baldejt är ett problem jag hoppas löser sig...

men fasten jag har haft tur idag så har min helg vart ett helvete... började med att jag fick åka till skolan 5 h tidigt pga att johan glömde att lämna in moppen, sen när jag kom till skolan för sent för att lämna in geografi arbetet så har halvat försvunnit på de här jävla datorerna (ska skaffa en skrivmaskin) så då sket jag i att lämna in det. Så nu ska jag gå upp tidigt imorogn och plugga på det. Sen visar det sig att alla mina lekitoner på fredagen har blivit inställda... detta betyder att jag var ledig hela fredagen fasten jag hade stressat som en gris för att hinna. så istället för att vara i skolan så åkte jag till mimmie, vi bästemde oss för att cykla ner med totte (hennes ena hund) till stan och sen så slutade det med att hennes pojkvän fick hämta hunden, vi lämmnar då en kasse och lite sånt som vi inte behövde. När han har kört och vi cyklat lite till så ska vi låsa cyklarna då har jag lagt nyklarna i den påse vi gav till jonte. Han får då köra tillbaka och lämna de! för att vi skulle vara lite snälla mot han så köpte vi en glass som jag skulle hålla. Problemet nu var att det var mjukglass och det var varmt ute så när vi väl träffar jonte så är glassen på min hand, smält. FÖRLÅT!! Resten av dagen gick hyfsat smärtfritt.
Lördagen var också inga större insidenter. Och idag så glömde jag nyklarna i cyklen vid netto. Min helg blev fullendad. YES

Barnvakt

Jaha nu sitter jag här, filippa har precis  gått och lagt sig och jag väntar på att min morbror ska komma hem... har varit en rolig dag med komentarer som måste skrivas ned! somvanligt! det är det som är det roliga med små barn! Nej jag borde väll egentligen sätta mig och plugga på teorin och det ska jag göra men tänkte att sitter man mitt i ingenstans så kan jag unna mig lite tid att skriva i min kära lillablogg som jag skriver alldeles för lite i!

See u

Underbar dag...

Okej jag vet att du som läser den här bloggen och har gjort det tidigare är tött på mina små james blunt inlägg! men jag kan inte hjälpa att han är underbar!



Så idag har jag haft en underbart tråkig dag, pluggat, pluggat och övningskört är det jag har gjort. Sen så skulle min underbara lilla lillebror lämna in moppen på lagning... tror ni att han gör det? jag kan svara på det dirket!! NEJ det gjorde han inte så vem får köra och lämna den och sedan gåååå till skolan + att jag kommer att vara ca 5 timmar tidig till min lektion! jag blev så lycklig att jag inte viste om jag skulle skratta eller gråta, men jag kan säga att det slutade iallfalll inte i skratt... inte i gråt heller men ilska kanske är ett bra ord. Det roliga i det hela är att det inte är jag som kör den och det är absolut inte mitt fel att den ska in på lagning!! Förutom det så är det barnpassning åt kusiner imorgon kväll, ska bli roligt var länge sen jag träffade de men det tar ganska mycket energi om man säger så! haha det är sjukt hur mycket de orkar att göra!!!

20/5

imorgon om två veckor så är det dags för ett 11 veckor långt sommar lov! kommer att bli superskönt efter som att de flesta är slutkörda nu! Men till sommarn så slutar inte pluggandet utan då sätter jag igång med körkortet på allvar! haha vi får väll se hur det går! Idag har jag förutom att gått i skolan, vart med ida hos tandläkaren(hon var jätte duktigt fick dock inget klistermärke haha), vart på aktiv sen hem och skulle plugga... somnade som vanligt i soffan istället, skööönt haha.

Nej nu ska jag ta och lägga ner för idag, har suttit och fixat med fias blogg nu så får hoppas på att hon blir nöjd...

See u


Rufus



Haha har tagit den här underbart vackra bilden på rufus obsavera munnen...


Lifehouse: Broken

I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating
In the pain there is healing

image149

Skola

Nu sitter jag här i skolan igen och borde som vanligt plugga... men orkar inte!!!  Så idag har jag haft den sista historia lektionen i historien för mig i alla fall!!! Och den bestod av betygs snack! Skööööönt!!! Känns konstigt att ha en "sista lektion" men som sagt inte ett ämne jag kommer att sakna precis! Ida missade sista lektionen pga att dra ut en liten kär visdomstand... stackare!

Och ännu en gång så har jag fått med Louise på affro och för en gång skull så var det hon som frågade ifall jag ville med! första gången i värdshistorien då hon frågar ifall jag vill träna! haha men affro måste ha vart något som hon har fastnat på!

I eftermiddag är det teori plugg som gäller! nu ska jag klara teorin på körkortet så att jag imprencip på min födelsedag ska kunna ta det lilla underbara frihetskortet!

Tänker högt, nedskrivet

och somvanligt så kommer det små inlägg när jag fundera, tänker och skriver ner mina tankar.

Nu är det Psykolgin som spökar igen... vad drömmar egentligen betyder? är det ens innersta önskning som spelar en stor roll, eller beror det på vad det är för dröm? För först när jag fick uppgiften så tänkte jag att det skulle bli lätt, jag hade en dröm som var återkommande och den kändes logisk. Men nu idag när jag satte mig ner och började skriva insåg jag hur intimt det blev att beskriva vad som försigår i ens huvud. Det är ju sällan man bara berättar något sådant och när man väl gör det så analyserar man inte det. Nu var det inte så att man var tvungen att ta sin egna dröm men de flesta, inklusive jag, valde att ta en egen dröm för att det var enklast. Men jag satt som sagt i skolan och skrev och plötsligt fick jag kännslan av att jag inte ville att andra skulle vet vad jag skrev om. Så är drömmar till för att analysera eller man kanske ska låta de vara... är det bra att försöka att förstå drömmen, att bearbeta den, kommer det att leda till något bra eller att man bara mår ännu sämmre? från början så pratade vi om det och sa att även om det är jobbigt så behöver man bearbeta saker, men väl inne i det så börjar jag få andra tankar.

I mitt inlägg "Tankar om Livet" så står det om drömmen

Farmor

Idag är det hem till farmor som gäller... kommer väll att rulla hem som en kötbulle efter all mat hon kommer att trycka i en. Men i vilket fall som hällst så skulle pappa ringa och säga att siv (pappas flickvän) inte kunde följa med, farmor låter då mycket ledsen och besviken och säger:
- Jaja vi får väll äta ändå, är du säker på att hon inte kan följa med?? Ja men ni får väll komma ändå... säger hon med en mycket ledsen och besviken röst... Haha typiskt farmor lät precis som om hon inte tyckte att vi behövde komma då haha

åå igår var jag duktig och gjorde rabarberkräm, det var så gott!!!! hur länge sen som hälls jag gjorde det och min lille bror blev helt salig och pratade om att han skulle göra dubbel satts själv så att han bara skulle kunna äta det i någon dag haha

Engelska ligan

Yeah Manchester United lyckades ännu en gång att ta hem segern!!! Och Giggs gjorde nytt rekord i antal spelade matcher + att han gjorde mål i den här! kan inte gå mycket bättre!

Så idag har jag som jag sa inann jobbat... Skönt att få pengar men ksulle hällre legat på strandet och jobbat på den fina röda färgen jag lyckades få igår, rött är verkligen min färg både i kläd väg och färg på huden.

I förrgår så var det minigolf som gällde, haha var faktiskt mycket roligare än vad jag hade räknat med, sen att det gick bra för mig, dvs jag vann haha, gjorde ju att det blev ganska mycket roligare... Sen diskuterade vi oom vilken rolig sommar vi kommer att ha, alla är snart 18, det ska bli det bästa vädret på 150 år... kan det bli mycket bättre? Ja det kan det för vi har 11 veckors sommar lov!!! det är sjuuukt mycket men såå skönt det ska bli!

sommar

Igår var det så härligt väder att jag ida och sofie bestämmde oss för att åka till stranden, väl där låg vi i en sanddyna i ca 3,5 - 4 timmar... och som vanligt så startar jag sommaren med att bränna till ryggen haha men vad är en sommar utan att bränna sig och se ut som en kräfta?? Sen var det dansshow som gällde paula paulin och 3 till det var jätte duktiga, efter det så var det hem till ida och softa och sen var det cykle till holm som gällde efter som att jag idag ska jobba... HÄRLIGT!! haha 8 - 16:00 som gäller och sen är det väll gymmet som sätter in...

Det känns som om jag måste sätta igång med att ta mitt körkort snart!! fyller ju år om ca 2 månader och då är målet att ta det direkt... eller jag ska ta det direkt det är inget snack om saken. Men om jag ska ta det så måste jag som sagt börja att öva teori och ta några körlektioner. Men nu när det är så mycket i skolan så känns det ju lite ont om tid att plugga på något annat med...jaja det löser väll sig men nu är det dags för mig att jobba!

sola lungt

Fredag

Äntligen fredag... och sovmorgon, sköönt men nu är det snart dags att cykla till skolan, och ha favorit ämnet mattematik woho  haha

ikväll får vi väll se vad som händer men jag och annorna pratade om att åka till stranden och grilla nu när vädret är så fint! det skulle ha vart väldgit mysigt och ha gjort det men problemet är som vanligt de här underbara bussarna, de passar alltid och man får ju aldrig vänta. NOT!!

nej hinner inte skriva mer nu men ha en trevlig dag

hemska hemska matteprov

Jag har aldrig vart bra på matte, men nu är jag sämmre än nånsin!!! Idag när vi hade nationellt prov i matte b så räknade jag snällt ihop mina poeng på första delen och var då snällt räknat 2 ifrån g... hm undrar hur del två då gick.... jag kan säga så mycket som att jag inte ens brydde mig om att räkna ihop de få poeng som jag kanske hade skrapat ihop... jaja det får gå som det går... men kanhända att matte boken och franska böckerna hamnar i samma eld....

Sen bar det av till badhuset, där livräddning ståg på schemat... måste säga att jag och lousie var grymma haha

Sen idag har jag kört ett pass på nautilus som jag har fasat för... efter som att första gången jag gjorde det var jag rejält bakis och trodde att jag skulle spy i varända snurr... Men nu idag när jag och louise körde det var det riktigt roligt, men jag och kordination passar fortfarande inte jätte bra ihop men afro går ut på att se så ful ut som möjligt så det är ju ett kriterie som uppfylls av min vackra dans...

Nej nu är det läggdags för mig


Heros

Som vanligt när jag kollar på serier så blir jag helt inne i de... och nu är det heros som gäller, haha kan inte sluta att titta på avsnitten jag har... men idag får det någ bli lugnt med tittandet eftersom att jag imorogn har ett mattenationellt prov på 4 timmar... är lite orolig över det efter som att mitt förra matte prov inte gick jätte bra dvs. 5 av 20... inte jätte bra

nu är det 28 dagar kvar tills skolavslutningen (tror jag) och det ska bli så skönt, men innan det så ska man ha en idee på ett projekt arbete. det är inte lika kul...

Nu är det snart dags att ta cyklen till skolan, orkar inte skriva mer nu haha är ju tidigt på morgonen!!!


kolla vad duktig jag är

nu har jag bloggat jätte mycket på bara några dagar haha kommer väll att trötta ut mig själv... men när man känner "the power to write" u just have to do it... ja eller nästan i allfall. Så här sitter jag som borde räkna matte och skriver i en blogg dricker någon läskig blandning med hallon blåbär och mineravatten... det är gott men ser läskigt ut, och jag har fått lila tunga och läppar... men jag passar väldigt bra i det  hahaa NOT

Igår var jag hos Strands (även kallad reservfamiljen =P) och skulle hämta en film, louise var inte hemma men jag stannade kvar och pratade lite med Carina och leif, vi började spela nintendo wii, apigt roligt!!! vi spelade mariokart och det var så himla roligt sen att jag går in för det till 1000 % och får kramp i armarna... min wii stil är... speciell... haha... louise blev lite paff när jag satt där i soffan och spelade tv-spel med hennes föräldrar... kanske inte helt väntat haha

Nej nu ska jag återgå till mitt special mineralvatten och matte pluggandet...

Historia

Nu sitter man här igen och pluggar... det är ungefär 4 veckor kvar och det känns som om vi har hur mycket som hällst att göra, att planera dagen är ett måste som idag. gick upp 8:00 för att göra mig i ordning 9:00 cyklade jag till stan 9:25 vid nautilus 10:30 cyklar till skolan sen vid 14:00 cyklade jag hem och nu sitterjag här och pluggar... haha det är som om dagen är ett inskivet schema!!! Men som jag sa innan så är det vara 4 veckor kvar och det är ju inte lång tid kvar! skööönt

så förutom historia så pluggar jag även min favo franska och just nu funderar jag på nrä jag kommer att andvända Le designer automobile, Caramel, Châtain  men det finns väll en mening för allt... eller? när jag är färdig med den här välldigt underbara franskan så ska jag bränna upp allt som har med franska att göra och sen ska jag hoppa på det.... kanske även gräva ner det i en mycket djup grop där jag kommer att skriva en skyllt Ha det trevligt där nere för du kommer aldrig se solljuset igen... MOAHAHAH

Nej nu ska jag återgå till verkligheten bakom Europa och Tjuren wonderful

Fick mitt USB från ida idag med lite bilder sen vi var i london över en helg så här kommer några:

     

Tankar om livet

Ifall du har läst den här bloggen innan så vet du att det kommer inlägg av mig där jag har så kallat "tänkt" och nu har jag tänkt igen.

Det här med mamma, i vissa situationer när jag verkligen inte borde skratta så gör jag det, men jag har kommit på en sak då. Vad är bäst skratta eller gråta? Om mamma skulle sett det eller om hon ser det så vet hon att jag gråter och är ledsen och jag tror att varje gång hon ser mig skratta så gör det att hon ler lite mer och känner sig lite bättre. Men sen att jag skrattar istället för att gråta inför andra är nog bara en motreaktion till att gråta dvs. att jag alltid ska visa mig stark och att jag inte vill visa mig "svag" inför andra. Men det jag ville få fram är att jag inte tror att jag eller andra behöver ha dåligt samvete för att man får en så kallad "felreaktion".


På psykologin så ska vi analysera drömmar, och det ska vara drömmar som är återkommande, min dröm är att jag bara har missförstått att mamma dog, att hon egentligen lever. Det värsta är inte drömmen i sig utan det är de sekunder efter att man har vaknat innan man inser att det bara är en dröm. Det är ändå ett fåtal sekunder när man verkligen tror att allt bara är ett missförstånd.


Nytt på G

Nu var det länge sen jag skrev i min kära lilla blogg... men har haft mycket annat på tankarna, du som läser ser även att jag har gjort om lite, fått dit en liten klocka (vilken jag är mycket stolt över att jag lyckades få dit)!

Valborg var en trevlig kväll hoss julia, men ganska lungt efter som att jag hade vart uppe sen 05:45.

Idag skulle jag vara duktig och plugga matte eftersom vi har nationelt på Torsdag... inte jätte kul eftersom att jag precis har insätt att jag har glömt en del... en stor del... ca 2 kapitel... inte kul.... Men men det är väll bara att sätta sig ner och försöka att minnas en del i allfall. Annars idag så insåg jag att hundmaten var slut och eftersom att pappa inte är hemma och johan har kört sönder moppen(inte enligt han, för vem klara sig inte med bara en broms, man har ju två bromsar för att en ska fungera...) inte riktigt min syn på det hela, det slutar i allfall med att jag tar cyklen och cyklar ner till stans hemköp köper ett kilo hundmat och en honungmelon och sen cyklar jag hem.... haha dagens motion var det där ja! Så just nu sitter jag och planerar min dag för imorgon, ska jag cykla in och träna innan skolan eller efter hur långtid kommer det att ta hur är vädret osv... och när ska jag plugga matte historia och favorit franskan... ett prov kvar i franska klarar jag det så är det det sista språket jag någon sin kommer att läsa (förutom engelska) och det ska bli obeskrivligt skönt... speciellt när man känner att den bästa dagen är tisdagar för då så har man inte franska på en vecka!

just det nu när det var så länge sen jag skrev så har ju ida och amanda hunnit att ha sin 18 års fest. det var mycket roligt och temat var 80 tal... jag och fia gick in för det till fullo gå in på inamoment.bilddagboken.se om du vill se bilder från det, jag kan berätta att jag hade rosa benvärmare, leopadfärgade leggins, svarta korta shorts och ett svart linne sen en jeans skorta (JA skorta inte jacka!!!!! ) till det, och vi får inte glömma det helvofflade håret!!! haha såå snyggt! fia hade ungefär samma förutom att shortsen var blå och legginsen var blå blommiga och hennes hår var i en hästsvans på ena sidan av huvudet självklart var den vofflad!!! haha jag kläckte ur mig repliken:
- jag ser ut som en hora, men iallafall en glad hora.... till louise (om mig) detta tyckte hon var jätte kul och sa det till de flesta på festen... så de få som läser den här bloggen har antalgligen redan hört det men ändå... haha

nej nu är det dags för mig att inte trötta ut dig mer och jag ska gå och lägga mig
 

RSS 2.0