21:53

Det regnar och jag fryser, ska snart gå och lägga mig under mitt mysiga duntäcke och kolla på en film, antagligen dedication. Imorgon ska jag se till att byta min matte c mot bild. Inte för att jag är så konstnärligt inriktad men kan vara kul att försöka i allfall känns som om att jag är mer konstnärligt inriktad än vad jag är bra på matte...

Min säng väntar nu


Mysdag

Idag har jag tagit tag i livet!


Just nu sitter jag och gör det jag sa att jag skulle göra, kolla in i väggen och inte göra någonting, lyssnar på passande musik. Jag väntar på att Emma ska komma hit och göra mig sällskap. Funderar på ifall jag ska baka scones (nyttig version isåfall) så att vi kan äta det till lunch och dricka en kopp te. Idag ska jag även ta och plugga internationella relationer hur mycket det än tar emot så är det något som måste göras! så för en gångs skull ska jag göra det!
Nej om jag skulle ta och kolla på lite recept.

träning

Har kommit hem från träningen nu, jag är död! jag körde in och när jag skulle åka och handla efter träningen så var det väldigt jobbigt att gasa snabbt eftersom att jag var tvungen med en stor kraftanstäning att trycka ner gaspedalen! Så jag vill inte veta hur det kommer att kännas imorgon! 

Tanken med imorgon är att inte göra någonting, jag och Emma kommer antagligen sitta hemma på mitt rum i sängen "vara tomma på känslor och sitta kolla in i väggen och lyssna på passande musik" detta för att det är bättre att göra saker tillsammans än ensam!

Just nu är jag bara trött och vill gå och lägga mig, är som emma så fint beskrev tom. Det konstiga är att jag är trött men jag är inte sova trött utan bara trött...

Nej dags för en dusch sen blir det nog sängen!



16:49

okej du kanske undrar varför jag oftast skriver tiden då jag börjar att skriva mitt inlägg.. jo det ska jag berätta! jag har helt enkelt en vänlidigt dålig fantasi! och att skriva en överskrift är inte i min liga! så nu fick du svar på det!

Religionen gick som väntat inte så bra! men kommer att hoppa av glädje om jag klarar det!!! Imorgon är det klassen dag som gäller woohoo... får se hur man mår... kan hända att en mycket ovanlig och extremt smittsam sjukdom uppkommer som en blixt från klar himmel!

Nej nu ska jag träna och sen gå på bio med lojsan! än så länge så är det ingen som har bokat biljetter till filmen! vore cooolt om det bara var vi två! Då ska jag ligga på en rad i mitten ensam =D

22:23

Klockan är som du ser 20 över 11 och vem har ännu inte satt igång med pluggandet! jo jag! ojdå, hoppsan tänker du... det tänker jag med om jag ska vara ärlig. Men just nu orkar jag helt enkelt inte bry mig! i och för sig så har jag tre timmar innan provet imorgon då jag har håla... så får passa på att öva in det mesta då! det är inte det att jag inte kan det när jag läser igenom det men sitta på ett prov och skriva allt man kan är inte den lättaste saken i värden!

så önska mig lycka till för jag kan behöva det!


Batman

jag demostrarde för louise vad björn gustafson gjorde igår... hon ska då prova att göra en batman... gick inte så bra i början men när hon kom igång fanns det inget stopp på henne!!! MOAHAH


10:48

igår var det som sagt Özz Soran Måns Björn, sjukt roligt var det. Jag hade ont i ansiktet och skratt musklerna (om man nu har sånna, jag har nog fått det i allafall!)

Nu sitter jag här i min säng och ska börja att plugga, får se hur bra det går med det... har ju inte gått allt för bra innan... men pluggar bäst under press... vilket man kan säga att det är idag!
Idag fick jag ett mail från fritidsresor, taxfri nu börjar Gran Canaria resan att närma sig! Ska bli sjukt skönt att åka iväg och sola bada festa:D.

Nej jag ska ta tag i livet, vilket jag säger att jag ska göra alldeles för ofta... anledningen till att jag måste säga det är för att jag aldrig gör det! men vist låter det bra!

19:43

Min underbara bakis dag.... slutade med att jag följde med pappa och siv ut i skogen... och håll i dig nu, detta var för att plocka svamp!!!! först tänkte jag att det kunde vara bra med lite frisk luft! sen insåg jag vad jag hade jätt mig in på! att plocka svamp i en och en halv timme bakfull, spyfärdig! wihooo... nu har jag duschat, gjort mig i ordning och ätit vitlök i mängder! färdig för utgång kallas det! men jag kör idag, jag och Rasmus har nämligen pratat om att man ska lära sig av sina misstag! och varför inte börja idag!

ha det bra, för jag ska skratta idag!

 

12:31

hej hallå, här sitter jag trött bakis... det är nice....

Imorse när vi åt frukost så frågar pappa mig heltplötsligt, som en blixt från klar himmel, Emma vad vill du göra med ditt liv? är detta en fråga man får ställa till någon som precis gått upp, är bakis, har ångerst.... haha tack så mycket! jag svarade: vadå, vad vill du göra med ditt liv???   jo men du vet när du har gått ut gymnasiet vad vill du göra, vad vill du bli?

Ikväll är det björn gustafsson som gäller!! jag och fia ska dit och det ska bli riktigt kul!! äntligen vad vi har längtat efter ikväll:D

nej dags att göra ingenting!

Emma & Emma

....

Emma säger:

tjo shing
 

emma. säger :

cheeena mannenn

Emma säger:

ey u


Emma säger:

wuzz up


emma. säger:

wzuuuuuuup maaaan


Emma säger :

is it chill in the gril


emma. säger :

heheh chillar softar du vet


Emma säger:

aa nice mannen

Försöka duger....


10:30

Sitter i skolan och borde som vanligt göra något vättigare! men nej då varför göra något när man kan göra ingenting? Prov om två timmar och kan inte mer än vad jag kunde för en vecka sen, men allting löser sig frågan är bara hur!

Som du ser så har jag gjort om min blogg till den något mörkare nyansen... men jag tycker att den blir fin endå... ska försöka att göra så att inehållet inte blir lika mörkt....

Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt allt, skratta antagligen, blir inte bättre av att inte göra det. Skratta åt livet det är ett ända stort skämt! Yippi yey....

Nu känner jag att jag deppar ner den personen som sitter gämte mig eftersom att hon sitter och låter som mig! "det är stört att det finns liv, varför lever vi, finns det en anlednign, ska vi skita i allt!!" påverkar de i min omgivning mer än vad man tror!! hahaha kul att kan kan bolla tankar i allafall... sen vore det kanske bättre om ena parten muntrade upp den andra... inget att göra åt saken



06:50

Jag vet det är omänskligt tidigt att skriva ett inlägg här, men jag har gått upp tidigt för att kunna plugga några minuter innan provet. Men tror inte att det kommer att vara någon skillnad ifall jag pluggar 10 min mer eller mindre.... men tänker att ta vara på chansen efter att jag har skrivit lite här.
Jag längtar tills imorgon för då är det helg och man slipper all skit i skolan!!! eller jag slipper och slipper, kommer väll att få plugga ändå men att slippa behöva gå upp är underbart skönt!

dags att utnyttja tiden


21:04

jag borde ha panik, jag borde plugga det är mycket jag borde göra. Men det är inte mycket som görs, jag orkar inte bry mig, jag orkar inte ha panik och jag orkar inte att plugga. Det jag okrar är att inte bry mig, att ta dagen som nu kommer orkar jag inte med. Så istället har jag tänt några ljus lyssnar på musik och tar det lugnt. Jag ger mig själv tid att orka, att orka med dagen. Måste då allt ingå i den? Jag har tränat istället för att plugga, för det är då jag mår bra, det är då tankarna ränsas och det är det som behövs, sen vet jag att om jag inte tar tag i allt nu som kommer det tillbaka. Ju djupare jag gräver gropen ju svårare kommer det att bli att klättra upp ur den, fast än det är skönt att göma sig i den.

...

glömde en liten detalj.... VI HAR INGA LEKTIONER IDAG!!! tur säger jag annars skulle jag vart körd på provet!!

10:29

SItter och ska börja att plugga nu.... religionen som vi ska ha prov på imorogn ligger och väntar, och gissa vem som inte ens har öppnat boken än?!
BRA JOBBAT!

Så nu borde jag inte sitta här och skriva men gör jag inte det nu så kommer jag inte kunna skriva något sen så det är lika bra att få det överstökat!

Igår var Emma här och vi pratade och kollade på film, filmen vi kollade på var Gracie, vi trodde att det skulle vara värsta tönt filmen, men när vi hade sett den så insåg vi att det var den ulitimata tjejfilmen! Den hade en bra början, sen en lite mer down del, jobba sig tillbaka, lyckligt slut! kan det bli bättre???

Dags att plugga

1000 ljus

Har tänt alla ljusen i mitt rum, detta av två anledningar. Den första är att det är väldigt kallt i vårt hus eftersom att jag är ensam hemma och inte vet hur man eldar, vilket man måste göra på landet! Den andra anledningen är att det är mysigt... Imorgon har vi inga lektioner vilket är väldigt skönt.... inte för att jag inte kommer att ha något att göra, religionen som jag inte har börjat på lär antagligen ta sin lilla tid! tur att man är ledig då!


"She wants to go home but nobody's home
That's where she lies broken inside
Was no place to go, no place to go
To dry her eyes broken inside"

13:47

Är aptrött, ska snart sova. Emma ligger gämte mig och sover! den lilla latmasken! jag har faktiskt vart lite duktig och skrivit klart min svenska! Jippi yey! Så nu borde jag sätta igång mer religionen! men det orkar vi någ inte! sova är mer lockande! Jag måste sova så att jag orkar med POWERN som hanna så gärna ville följa med på... synd att hon blev sjuk!!! Men jag fick med mig Lojsan och Emma istället! nu är problemet att få dit en viss Emma eftersom att hon sover! hoppsan hejsan säger vi då!

Innan så åt vi fincrisps med fetaost och hjortron sylt, det var gott!

försten hon som sover gör detta med mössar  och vantar filt och en massa kläder...

Emma HOLMÈÈÈÈR

är nog den segaste personen i värden! hon går fortfarnde runt i handuk och det var men än en halvtimme sen hon hoppade in i dusch och sa 5 minuter det går snabbt! När hon nu kom in i sitt rum i handuk så gjorde jag klart för henne hur långtid allt tar hennes svar är då:

- men jag gjorde den mer ingående duschen!

Är inte helt säker på att vi vill vet var hon menar med det! 

Kanske har med lingon att göra... usch och blä!!!

En annan Emma komentar:

Jag: vad är det du har under foten?

Emma: uuu vad äkligt kolla inte! 

Jag: Men jag får se?

Emma: NEJ jag hatar fötter!!! jag hatar till och med mina egna fötter!!!


KNÄPPIS!!! <3

Godis

Just nu har jag ett beroende och det är godis... äter inte så mycket godis men känner däremot ett enormt sug! vilket jag i och försig stillade "lite" igår så idag känner jag ett annat behov... detta är däremot ett behov av träning!!!! jag känner för att springa en runda! vilket är något av det tråkigaste jag kan tänka mig!! men det gäller att ta vara på kännslan! så när jag kommer ifrån Emma efter en pluggstund så ska jag ut och springa en runda!!! Inte ofta det händer, är mer en gym person gillar min kalori maskin! men nej ut i friska luften är det som gäller idag!

Så nu är tanken är nu att vi ska plugga... vi får väll se hur det går med det... jag sitter och bloggar Louise läser en tidning och emma är och "frächar" (hur fan det nu stavas... finns ens ordet i ordboken??) upp sig!

föresten är min lille bror i grekland! den lilla djävlen! lyxost!


Nej nu ska vi väll ta tag i livet! om Emma någon gång kommer komma ur duschen,vilket skulle gå väldigt fort! men saker med emma går aldrig fort! det är bara en sak man måste lära sig  när man är med henne! att vänta, vara beredd på att inte komma i tid, plugga sönder dagen före en redovisning osv. Men fasten hon är en liten segis så gillar vi henne ändå!! :D

xoxo


lingon

emma. är emma HOLMER
emma.
säger (15:33):

DU DET KLIAR LITE I MITT LINGON JUST NU

emma. säger (15:33):

:D

emma. säger (15:33):

HAHAHAHHAHAHAHahahahhHAHAHA


Emma säger (15:33):

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


Emma säger (15:34):

DET DÄR VAR SÅ OVER THE LINE


Emma säger (15:34):

SÅ ÖVER GRÄNSEN


Emma säger (15:34):

OMG


Emma säger (15:34):

WY WY WU


Road trip

Jag och Lojsan har vart ute på våran första roadtrip! inte för att det var en lång sådan men lite längre än väntat eftersom att vi körde"lite" fel... detta menar jag med att istället för att köra till freeport så kom vi nästan enda fram till göteborg.. någon som är förvånad? inte jag iallfall.... väl där inser vi att freeport inte är något att ha så vi bestämmer oss för att åka till Ullared iställt! vi hittade faktiskt dit men kom från helt fel håll! hoppsan hejsan!

Nu är det dags att åka till Julia...

xoxo

det har hänt

Nu tänker du säkert oo vad är det som har hänt?!?! Jo det ska jag ta och berätta. Jag har fått ett infall/anfall beror lite på hur man ser det. Jag har nämligen städat mitt rum! tagit bort en massa skit alltså är mitt rum tomt eftersom att det bestog av enbart skit! Känner mig väldigt duktig i vilket fall som hällst! ganska stolt! det värsta var att jag kännde för att städa! jag undrar om jag hålller på att bli sjuk... psykiskt störd! att känna för att städa är inte min natur och även om jag skulle känna känslan så är jag för lat för att göra det! men nej inte idag idag gjorde jag det!!! vad händer med mig? 

Imorgon ska jag Emma och Lojsan åka till FreePort och shoppa asen av oss!! MAHAH jag ska köra vilket ska bli mycket givande! det ska i allfall bli underbart skönt att slippa ta bussen till skolan eftersom att jag har bilen YEY. Sen på kvällen så ska jag till julia och fira henne eftersom att  hon har fyllt 18! 

Trevlig dag imorgon är det vi hoppas på!

xoxo

9 crimes

Jag sitter och samlar på mig mod! Snart ska jag gå ut och gå med hunden, genom skogen! Och jag hoppas inte på ett kafferep med älgarna igen. Noot funny!!!!

Har kommit in i ett ny Damien Rice stimm! Lyssnar mycket på deras låtar speciellt Rootless tree även kallad Fuck you! Love it så är du laglig köp deras skiva är du mindre laglig ladda ner deras låtar.. gratis....

"So fuck you, fuck you, fuck you
And all you didn't do
I said leave it, leave it, leave it
It's nothin' anyway
And did you hate me, hate me, hate me, hate me so much
That you can't let me out, let me out, let me out
It's hell when you're around "

Hoppsan

Ännu en gång har jag kommit in i en blogg period! Hoppsan kan man då säga, några säger wiho några säger fuck in i helvetes jävla skit! Säger man det sistnämnda så behöver du nästan en dos av min blogg! YEY!

Så min plan med att inte gå upp gick inte allt för bra! Men jag är på g att gå och lägga mig igen! Men tror på allvar att jag är sjuk eftersom att jag har en kännsla i kroppen som säger att jag måste städa! Är inte ofta den kännslan sätter in så egentligen borde jag väll passa på att njuta av den och gå och städa... sen säger i och för sig min hjäran NO way! bryt inte dina vanor! Lev som en gris!!! Jag får någ se hur det blir med det...

Inga älgar i syne idag, men jag vet att de finns där ute någon stans... vet ej om jag kommer våga mig ut efter mörkres inbrott! woo spooki!

Nej nu ska jag go with the flow och städa!

xoxo

Rootless Tree

Klockan är 22:24 och jag är trött och borde väll egentligne sova, men eftersom att jag gjorde färdigt svenskan förra gången så har jag bara en lektion imorgon och just nu känner jag mig "Väldigt" sjuk, och det kommer säkert att sitta i imorgon med! så synd för mig men blir ingen skola imorgon... wooops!!
Idag har jag haft en bitter dag, vilket louise har fått märka eftersom att hon har fått umgås med mig större delen av dagen... Jag har även haft närkontakt med inte en och inte två inte heller 3 utan 4 älgar!!! Jag kan säga att de är väldigt stora speciellt när de är 3 meter ifrån en... Från och med nu tänker jag inte gå ut ensam när det är mörkt, jag tänker aldrig gå ut i skymning och jag tänker aldrig aldrig aldrig öppna dörren igen! defenitvt inte gå ut i skogen.

Imorgon hoppas jag att det regnar. Regnar det tänker jag inte gå upp ur sängen, då tänker jag ligga under mitt täcke med telefonen ... det är av tre anledninar... 1. Sofie får ett syskon imorogn och det får man inte missa. 2. Louise skulle ringa mig. 3. Jag måste sjukanmäla mig innan 12 så för att slippa gå upp så tänkte jag ha telefonen gämte mig istället. Jag funderar även på att kolla på en film i sängen dvs.

Så det där var en dos av dagens bitterhet. Vill ni ha mer av denna dos så ring 0733..........

försesten fick vi hem skolfotona idag och jag kan säga att jag knäckte mig!!!

god natt

xoxo

Skolan

Just nu sitter jag i skolan, det är håla och livet leker.
Idag skulle vi skriva en helt underbar utredande uppsatts, vilket många har haft lite panik över. Det första läraren säger är att vi får två lekitoner på oss att skriva den och hon trodde att alla absolut skulle behöva båda för att bli färdiga... 40 minuter senare har jag läst igenom hela min uppsatts 4 gånger, rättat till bokstäver som inte var tillräkligt "fina"... väntat ... väntat och väntat sen orkade jag inte vänta mer och frågade om det räckte... ja sa hon (dvs. tillräkligt med text) och glad var jag... Jag och lousie hade samma ämne så vi hade gjort alla argument tillsammans hon är inte färdig och har skrivit 7 sidor, jag har skrivit 4 och är färdig... undra hur det här kommer att gå! Och nu sitter alla och pluggar matte och är duktiga och vad gör jag jo jag sitter i datorsalen och skriver ett egenltigen onödigt inlägg. Jag känner mig på topp, studiemotiverad som aldrig för, förkyld/hes. Vilket gör att jag knapt kan prata och när jag väl gör det så är det ingen som förstår vad jag säger... Allt är verkkligen underbart! Snart är det ju mattelektion, och gissa vem som ligger efter? Ojdå kan det vara jag wooops!!!  

have a nice day

xoxo

12/9

Igår var louise och emma här, vi filmade lite filmer och tog lite bilder... kommer antagligen komma upp här sen! Men när jag och louise sitter och har precis ätit upp så sitter jag och pratar om webbkameror, då säger louise (avbryter mig mitt i en mening) tomat med ketchup är jätte gott... Haha min första fråga är VARFÖR?! HAHA det roliga var att sen satt hon och åt sallad och ketchup... haha we like lojsis!


körkort

hej hå, vet inte vad som har hänt med mig, men jag är uppe med tuppen och går och lägger mig  sent... dvs för att vara mig! Idag var jag och hämtade mitt körkort! Yey tänkte jag, tills jag såg bilden och insåg att här har vi en yngre version av lord voldermort! skulle gissa på att han såg ut så som treåring, det värsta är att det är inget man byter ut alltför ofta, alltså när jag är 28 så får jag ett nytt. Det betyder att jag har 10 år framför mig med lord voldermort i barnversion. Så nu har mitt körkort fått hedersplatsen bakom alla fina medlemskort som inte används allt för ofta woho!

Imorgon är det MageRumpaLår som gäller, sen på fredag har vi lyckats med den näst intill omöjliga uppgiften, få med Razz på spinning! Men efter många om och men så ska han med och har även lovat mig att om han överlever passet så är det box på tisdag som gäller=) I have a new tränings buddy!! HAHA undrar om han tycker att det är lika kul som vi? inte helt säker på det! 

7:38

Okej jag vet att klockan inte är mycket och att jag egentligen borde ligga i sängen och sova... men jag orkar inte sova, eller orkade inte så nu sitter jag här uppe istället  och gör nada... Nice. Igår pratatde jag och Emma och vi har gjort upp en plan, en elak plan MAHAAH =D haha... får se hur det går med den senare i veckan... kommer vi att lyckas att genomföra den? det är frågan som vi i allfall ställer oss!

Den egentliga anledningen till varför jag är uppe är för attt jag ska träna innan skolan, kan säga att man känner sig ganska duktig!! Så nu ska jag göra mig i ordning, ut och leka med hunden sen träna! skönta att man har gjort allt innan skolan, så att man sen kan slappna av och gå och lägga sig.

Såg PS I love you igår och det är inte ofta jag gråter till filmer men det var inte långt ifrån att jag gjorde det igår!! aa jag håller på att bli tjejig!! woops... På tal om woops så sattt jag hela så hela min uppkörning, woops, hoppsan, ojdå... haha men jag märkte i allafall att jag gjorde fel...

Hur kan allt bli så...

...fel? Precis som allt kan vara så bra så är det alltid något som inte är det. Jag och Lojsen pratde ändå om allt och har kommit fram till att killar och Tjejer komuniserar på två olika sätt. Killar säger vad de tycker, tänker inte längre än vad näsan räcker men de är enkla, ser inte problem förens de är i de. Tjejer säger inte vad de tycker de snackar skit och tänker alldeles för långt och skapar problemen genom att de kan räkna ut att de kommer att komma. De är i allfall två raser som ej borde komunisera. En sak är i allfall säker man ska inte komunisera med någon över internät eller sms. För allt missuppfattas alltid, säger du en sak till någon rakt ut får man ut det men genom att läsa det någon skriver till dig kan så lätt uppfattas fel. Så mitt mål är att jag ska vara mer rak på sak jag ska inte använda sms msn eller liknande jag ska prata i telefon och jag ska använda mig av mun mot mun metoden... Föresten så åker jag, Ida, Sofie, Amanda till Gran Canaria om 44 dagar och då ska vi vara fit for Gran Canaria! eller hur ida? Nej dags att ta tag i livet, sluta att tänka framåt sluta att tänka bakot men börja att tänka i nuet! 


  


7/8

Var ett bra tag sedan jag skrev men har faktiskt inte hunnit, eller jag har skrivit två gånger men båda gångerna så har inlägget försvunnit! och jag orkar inte sitta och skriva om allt två gånger så läser du detta så har jag äntligen lyckats. Det har vart en rolig helg först i fredags så var det som sagt skola, jag gick bara på matten för sedan blev jag "sjuk" jag mådde faktiskt jätte illa men det var inte för att jag var sjuk utan för att jag var nervös. Jag hade nämligen min uppkörning och fick godkänt så äntlgien så har jag mitt körkort! På kvällen så var det ut och fira louise och mitt körkort jag blev askals och slutade upp i skipås jag kan säga att det var inte helt planerat... Så efter att ha sovit ca 1 timme den natten så åkte jag och emma tillbaka till stan vid 12:00 det var nog världens längsta busstur! så jävla segt och jag kan säga att det var inte jätte kul och komma i gårdagens smink, kläder, skor, hår osv. Men äntligen hemma så började vi städa eftersoma att det hade blivit "ganska" stökigt på efterfesten dagen innan. Men på bussen hem från skipås så sa Emma H "ALDRIG mer skipås" jag svarade då vänta fyra timmar så ska du se att vi är där igen. Och mycket riktigt senare så tog jag ida emma louise osv. två bilar ut till skipås. Det var trevligt, när vi sedan skulle åka hem så var jag tvugen att lämna bilen i stan för att pappa skulle ha den på morgonen. Så där står jag och rasmus och min buss går inte förrens om en halvtimme dvs jag skulle ta 20 över ett bussen. När vi sitter på en bänk och väntar så kommer det fram en kille som jag känner igen så väl, och han säger hej emma.... jag kan säga att min hjärna gick på högvarv. Efter många om och men så kommer jag på vem det är coh det är fredrik som jag jobbade med för två årsedan! Helt sjukt!  Så när jag äntligen har kommit hem så ringer emma och säger att det är bråk i stan och att det är kaos. Hon undrar även om hon får sova hos mig. Så tjugo i tre så sitter hon på bussen och ringer mig och säger att hon OCH andré kommer... men det var trevligt det med. Så nu sitter jag här och filosoferar snart dags att äta frukost för min del får se om de två små ungarna orkar att gå upp snart.

xoxo


RSS 2.0