Någon som är på?

Emma säger (12:17):

jag skulle kunna åka till en flygplats och be om att få åka med nästa lediga flyg som lyfter ifrån denna flygplatts bara jag kommer här ifrån!

skulle jag haft pengar skulle jag gjort det!

hanna. säger (12:18):

alltså

nån gång i livet ska jag göra så

altså det som suger med frihet är att det kostar att vara fri!

Emma säger (12:18):

ja jag har också sagt att ngn gång ska jag göra det

Emma säger (12:19):

haha verkligen därför ska jag jobba hela sommaren och hösten sen boka ett flyg till ngt ställe och hem från ngt annat mellan där är det buss tåg flyg båt vad som passar som gäller!

så länge pengarna räcker sen åker jag hem

och berättar för alla hur jävla bra jag har haft det!
hanna. säger (12:19):

YEAHHH

Emma säger (12:20):

jag ska nog boka ett flyg till bangkok och sen ta mig upp i norra thailand med tåg sen vidare till laos

det skulle vart så jävla nice!

Life in Laos

Emil Jensen

I fredags så var jag, Hanna och Sof på kultursoppa, sopplunch, lunch med performance kärt barn har många namn. I vilket fall så var det soppa och till det ett uppträdande av Emil Jensen. Jag hade väll inga större förväntningar eftersom att jag inte viste vem han var, men när han väl började att prata så satt Hanna jag och Sof som förstelnde små barn och kunde inte ta blicken ifrån han. hehe som nykära. Fint av oss! I vilket fall som hällst så var det väl spenderade 100 kr! Och just nu sitter jag på spotify och lyssnar på hans låtar som en liten nöördi speciellt "igen"! Man kan inget annat än att älska det han säger!

Favo citat var definitvit:

- Många säger ta inte ut glädjen i förskott, jag säger ta ut glädjen i förskott annars kanske det inte blir någon glädje överhuvudtaget.  


Föresten så har jag kommit på att jag inte alls är så senil som jag trodde eftersom att det visar sig att alla tre böcker 900:- har vart hos Emma Holmeééér!!!! Okej det var kanske inte helt cleava av mig att inte komma ihåg att jag låtit Emma låna böckerna... lätt hänt!

Fråga:

Var går egentligen gränsen för att man är senil? För det är nämligen så att jag tror jag har symtomer på det eller någon slags hjärndödhet...

1. Jag skulle laga wook för ett tag sen, jag tar ut wooken häller ner lite i panna och lägger in den i kylen... ett fel, den ska in i frysen.
 
2. Jag har tydligen lånat en bok på bibblan, vilket jag inte kan komma ihåg att jag har gjort, jag kommer inte ihåg hur den ser ut vad den heter osv. Nu är jag 300 kr fattigare.

3. I helgen var jag duktig nog att plocka ur alla mina kort ur plånboken, men när jag på måndag morgon ska gå på
bussen och öppnar plånboken för att ta ur mitt busskort så är plånboken tom. Bra Emma du har glömt att lägga i korten igen.
 
4. Jag glömmer alltid att avboka träningspass som jag inte ska gå på, eftersom att jag har glömt det för många gånger så kostade det mig 100:-. (det är dyrt att vara glömsk!)

5. Jag lagade mat i ugnen, när maten är färdig så tar jag ut maten och går där ifrån, jag glömer helt enkelt att stänga av den. Pappa kommer ett tag senare och frågar varför ugnen är igång... hoppsan...

6. Jag ska låsa upp dörren och gå in, det gör jag men låter nyklarna sitta i och går där ifrån, jag märker inte att de är borta förrens Johan kommer in 4 timmar senare och undrar varför mina nyklar sitter i dörren.

7. Imorse så skulle jag hacka torkade aprikoser, nu när jag ville ta en till så hittar jag de inte i skafferiet, och eftersom att jag är van vid att jag lägger saker på konstiga ställen så jag letar i kyl, frys, skåp överallt. När jag lite senare ska ta upp en slev ur en låda så kan du aldrig gissa vad som låg där??!?!!? JO då där låg min påse med torkade aprikoser!

MAN BLIR JU MÖRKRÄDD som pappa skulle ha sagt....



22:11 och jag är VAKEN!!!!

nu undrar du vad som har hänt, och det ska jag berätta! jag har hittat ett pogram som börjar kvart över 10 varje dag livet på akuten heter det hehe, jag älskar det! en massa operationer äkliga sår hehe det är lite av min grej! förutom när det kommer till sprutor då kan jag inte kolla.... det är ganska kul att jag kan kolla på hjärnoperationer då pappa blundar men när de tar fram sprutan så ligger jag under min bästa vän, Kudden! det är någon som alltid finns där för mig, om jag så kollar på skräckfilm så tystar den ljudet eller så tar den bort bilden, är man arg så dämpar den skriket, är man ledsen så suger den upp tårarna! Helt enkelt den perfekta saken!

nu ska jag och min kudde kolla på livet på akuten!

sho


Filosofi

Jag känner mig som ordbajsarnas okrönta drottning! Jag har skrivit 215 ord om något jag absolut inte fattar! Jag förstår inte frågan, hur kan man då ha skrivit över 215 ord? jo jag vet ORDBAJSA!!!! wonderfull, underbart, ihmeellinen, чудесный, فوق‌العاده، محشر  kan icke fler språk men är du icke immmmmmpad?! hehe

nej om man skulle ta och ordpooopa lite mer!

so-long-suckers-!


Hinduism

"hur går det med hinduismen? går det framåt... eller går det kanske runt ha ha ha"

Detta underbara så kallade "skämt" drog Anders Hübel för någon dag sen, ett mycket lyckta skämt jag låg på golvet och fick magknip för att jag lafade så mycket! underbart! äntligen någon som har lite humor!

Men nu sitter jag här i SKOLAN!! lite stolt är jag allt och skriver på den här underbara hemtäntan! vilken tur att det max får vara 2500 ord! luck meeee! då tänker de flesta ja men det är ju bra typ 2000-2500 ord... nej det sa han inte han sa max 2500 ord alltså är inte 2499 ord okej, är det 2500 så ska man utnyttja varenda ord man får möjlighet att skriva... för det ska ju vara kvalltitet inte kvantitet, detta är standad replik hos lärarna men AH lägger till några ord, men ibland kan kvantitet uppnå kvallitet.

UNDERBART UNDERBART! JAG HÅLLER PÅ ATT FÅ ETT PSYKBRYT!!!!!!!!!!!!111

jag åt till och med själv i skolan idag! själv vid ett bord! det är första gången som jag har gjort detta på sannarp! en gång på tre år! fattar att jag offrar min heder och mitt psyke för den här hemtentan?!?!!!!!!

Googlar du på psykbryt får man fram den här fina bilden!


Kungen och Drottningen

Idag när jag och pappa var ute och gick så kom jag på en rolig sak som mamma alltid sa till pappa när vi var ute och gick!

Mamma: Jag känner mig som drottningen
Pappa: jasså?
Mamma: Ja, hon får alltid gå en halvmeter bakom kungen...

Pappa är väldigt bra på att gå fort, väldigt fort, jag fick alltid små springa om han fick gå i den takten han ville...


Innre ringmuskeln

När jag och Louise äntligen hamnat i soffan efter all träning, matlagning osv så ligger vi i mindre smikrande positioner döda! helt  slut och glor på lets dance och trycker i oss osmickrande mängder godis. Helt plötsligt under Carl-Jans dans så säger louise:

L- Oj nu kände jag hur innre ringmuskeln släppte!

E- ( har precis börjat tugga på en godis och sätte den i halsen, börjar att hosta och skratta som en galning) det slutar med att vi båda ligger i soffan och skrattar tills tårarna sprutar!

L- nej om man skulle ta och gå släppa på den yttre!


RSS 2.0