God morgon på dig med


Sofie - säger (09:26):

hallåå dööö


Emma sa (09:37):

god morgon på dig med


Sofie - säger (09:38):

haha

redan


Emma säger (09:38):

ja men jag satt vi andra datorn och skrev ut

så varför ska vi dö idag?


Sofie - säger (09:39):

haha

det ska stå

duuuuuuuuuuuuuuu

fast med ööö

eller ville du möjligtvis tolka det påditt eget sätt kanske?


Emma säger (09:40):

aha fint av dig

haha jag skulle gärna dö idag


Sofie - säger (09:40):

jag vet

nej sluta nu!


1000 meter

Jag och hanna har idag simmar duktiga 1000 metrar, snabba metrar om jag får säga min mening! 

Och äntligen så har träningsverken från skidåkningen börjat att försvinna!! sjukt vad ont jag hade i kroppen, men lite simning mjukade upp skönt i kroppen....

Så idag när jag och hanna simmade så sa hanna något jag för två veckor sen aldrig trodde att jag skulle höra! hon var nämligen uppriktigt ledsen av att hon missar powern på fredag nästa vecka!!!!!! Detta är samma Hanna som jag fick tvinga till att följa med på power för det var ju sååå hemskt, mördar passet på nautilus osv osv!!! Men nu njuter hon av det hehe eller vi njuter av smärtan det framkallar!



Igår var jag hos fia med, men jag somnade ganska fort i soffan så blev väckt när det var dags att åka hem... hehe men hörde att det inte bara var jag som sov gott i den underbart sköna och stora soffan!!

Hittade även några underbara bilder på Fias Minspel...

     

Minipaj eller baguett

Okej jag har förklarat för Louise 85 gånger var Vallåsen Oskaström och Hestra ligger. Vilket som ligger var osv. Hon kläcker nu ur sig är Hestra och Vallåsen samma sak! Hon trodde även innan idag att skidbacken vid oskaström var samma sak! Jag kan säga att hennes lokal sinne inte sitter där det borde... hehe

I vilket fall som hälllst så satt vi och diskuterade vad vi skulle ha med oss att äta. Vi kom då på att det vore gott att ha med hemma gjorda Baguetter, så vi bestämmde oss för att göra det. Sen blev vi välldans sugna på minipaj, så vi kom på att vi gör det med Lojsen tycker att det räcker att vi gör en halv satts, vilket är 8 pajer 4 var jag tycker där emot att det är lite mycket... Men å andra sidan så kan man äta 2 bullar 1 lussekatt 4,5 knäck till fika så kan men nog äta 4 minipajer och minst en baugett... just det varmchoklad är obligatoriskt! sen tyckte hon att det vore gott med lite fruktsallad till efterrätt... och vem vill inte ha en chokladbit i backen?

Jag undrar om vi ska på en mat resa eller en utflyckt till hestra EN dag, inte enns det. Detta är något som är lätt att glömma bort  i all jakt på mat....



vuxenpoeng eller är jag bara störd?

Okej om man vaknar 8:20 av sig själv är detta normalt? hehe för en 18 åring antagligen inte men om man tänker att jag somnade vid 11 så har jag ju sovit i mer en 9 timmar... men endå, jag har redan skrivit en sida om matens väg genom kroppen... helt enkelt jag är en morgon person! så här sittar jag i min säng med ett nystädat rum, sminket är på och jag har redan pluggat... blir långa dagar!!!

Imorgon är det hestra som gäller.... ska bli intressant eftersom att jag har allvarliga tankar på att åka snowboard. Sist jag gjorde detta var för ett antal år sedan och det gick, ja vad ska jag säga... mindre bra är nog ett passande ord... så johan skulle ha en snabb lektion med mig inomhus... det gick också mindre bra  hehe vi gav upp ganska snabbt!! nej om man skulle återgå till det duktigt livet och plugga lite!

balaklänning

Jag har precis provat min balklänning detta för att försäkra mig om att den fortfarnade passar... och idag gick det till och med lite lättare att få upp dragkjedjan!! wii... min lillebrors komentarn när jag frågade hur det såg ut var:

Johan - fan vad stora bröst du får i den klänningen! ser fan ut som om du har sex pack med!

Jag - jaha det var ju trevligt...

Johan - mm killarna blir ju glada i allafall...

Igår så passade jag även mina kusiner (de är 4 och 7) och vi bestämmde oss för att leka kurragömma...  när det var viktors tur som är 4 att räkna så går jag och filippa iväg och gömmer oss. Jag hör hur viktor börjar att leta, men helt plötsligt blir det tyst... konstigt, jag och filippa börjar göra ljud högre och högre men han kommer inte.  Jag reser mig då upp för att se vad han har för sig. Han sitter då framför TV:n, jag frågar då vad han gör han svarar att han inte hittade oss... så efter ca 1 minuts letande så gav han upp. haha så där satt han framför tv och var helt inne i disney chanel...

RSS 2.0