Craaazy

Box med Rasmus som gäller nu! Louise och Hanna skulle vart med men övergav oss idag!

Så box idag, vi får väll se vem som slår vem... haha naaaj bara skoja! jag tror/vet att jag inte kommer att vara i överläge... haha vi får väll se!

Träning

Är helt slut och proppmätt! ahh det är lika jobbigt att vara trött som allt för mätt!! I helgen är det underbar som gäller, och vi får inte glömma det bästa, viktigaste se TWILIGHT igen! jag har nämligen 3 gratisbiljetter, detta betyder att jag kan gå på samma film 4 gången totalt! mee like!


Drömmar

Som vanligt när jag tänker är mina tankar röriga, oftast oförståerliga. Men jag gillar att fundera kring "livets stora frågor", och just nu har jag inga fungerande ipodhörlurar, och de är de som reder ut mina tankar! jag saknar de! så idag har jag suttit vid datorn hela dagen bara för att lyssna på musik! ahh jag måste verkligen ha ett par hörlurar! det här fungerar inte!

Twilight

Igår såg jag fia mimmie och lojsan Twilight! vilket var den bästa filmen jag någon sin har sett!!! det var så sjukt bra!!!! jag och fia konstaterade efter halva filmen att vi måste se den igen! och då hade vi inte ens sätt halva!!!! SJUUUKT!!!! men den var sjukt bra!!! AAAHHH jag är kär! mm love it!


klagomål från mimmie

okej jag har fått ett klagomål från mimmsan svensson, jag skriver förlite på denna blogg! så därför så skriver jag ett inlägg nu!

Ikväll är det bio som gäller... om jag får bestämma dvs. Twiglight vill jag se därför är det den vi ska se om vi ska se någon... eller jag SKA gå på bio ikväll... om ingen vill följa med så går jag själv. Kan bli en upplevelse det med..

dags att gå ut med mimmies hundar...

perfect

I tried to be perfect, but nothing was worth it
I don't believe it makes me real
I thought it'd be easy, but no one believes me
I meant all the things that I said.

If you believe it's in my soul
I'd say all the words that I know
Just to see if it would show
That I'm trying to let you know
That I'm better off on my own.


liten detalj

idag efter att jag och louise hade tränat så åkte vi hem till henne lite och pluggade... efter ett tag så somnar jag sittande på en stol... om man somnar klockan fem sittande på en köksstol så är man trött och behöver en lugn helg och 12 timmar sömn, just nu så ligger jag på max 7 men då ska jag sova om 14 min!

Louise Strand

Idag var jag och tränade med lojsan strand... När vi tränar på denna maskin:


Så säger hon helt plötsligt och pekar på sin höft "åå det är ju här jag alltid får kramp"... Jag svara då "jasså louise när är det du får kramp då?..." hon inser då vad hon har sagt och börjar att gapskratta! ibland ska man tänka innan man öppnar matintaget!

the box

I started living outside of the box
Crossing over lines where I always used to stop
Living outside of the box
'Cause I'm not gonna be anybody that I'm not


Lussekatter

Idag ska jag och Sofie baka! vi ska baka lussekatter/lussebullar, eller vad det nu heter! Vi vet att det bara är november men båda två kännde att nu är det dags att baka lussekatter! tiden var inne...

jag bloggar inte  här så mycket pga mitt och emma holméérs projektarbete... kanske har sagt det innan, men säger det så fall en gång till gå in på projektperfekt.blogg.se och ta dig en titt! nu ska jag vara vuxen och ta bilen för att handla!

Red is a nice colour

idag har jag färgat mitt hår, rött. Det är fint.

Min underbara lilla otursfågel

min lillebror lyckas med det mesta! nu har han kört in i en stillandestående bil med den ny reparerade moppen(ny reparead pga. johan det med) inte nog med att bilen och moppen fick sin beskärda del av skadorna, det visar sig att han antagligen har fått en spricka i handleden... så idag har han suttit från 13:00 tills för en halvtimmes sen på akuten, där får han en ny docktor eller den som lägger på gipset... så nu har han ett ovnaligt tjockt gipps... har han tur så får han ta av gippset om två veckor, har han otur 18 veckor...

tanke

jag har kommit på att jag har stunder då jag njuter av livet... alltså jag kan sitta i en stol, på ett golv, i en soffa, går en promenad och helt plötsligt kan jag komma på mig själv med att njuta av livet! är inte det underbart!

...


jag har en känsla av att det finns en tegelsten i min panna, en matberedare utan lock i magen, 3 kg tyngder i ögonlocken, en spjut i ryggen, sen en övergripande träningsvärk i kroppen! är inte livet underbart! 

lördag

ja då sitter man här igen, bakfull som ett as och undrar varför man var tvungen att dricka igår! men jag hade väll mina anledningar... förhoppningsvis! nej dags att plugga... just det jag lyssnar på julmusik! äntligen när det är november så får man lyssna på det faktiskt!

RSS 2.0