2 dagar kvar

Nu går min buss om 10 min, näst sista dagen med skolaarbeten! Ett prov idag ett imorgon sen är jag färdig!!!!111 finito½½½ siiiiikt är det! Just det liten detalj, vi åker till alanya om två dagar och jag har inte ens börjat att tvätta... hehe det löööser sig!

Nej dags att gå till bussen nu!


Jag blir så arg111!!!

Jag var duktig och tog mig till Nautilus för att sedan gå upp till Gallberget och springa en runda! Men tror ni inte att jag har glömt den lilla grejen i i-Poden som man behöver för att den ska visa hur långt man sprungit och hur snabbt osv!! Jag blev så ilsk!! Men jag sprang 3 an för att sedan springa upp och ner för de jevulusiska trapporna! Skönt nu i alla fall tills att jag precis insåg att det inte kommer att synas på min lilla kurva att jag faktiskt sprang idag!!! Jaja jag får väll ta igen det imorgon!

Förresten har jag gjort en spellista i Spotify! http://open.spotify.com/user/emmaskarlsson/playlist/5fbIi1PzttM29VG9cfVIxP här är den lilla spellistan!

Nej om jag skulle gå ut och gå en runda!

Jag tror förresten att louise sitter och ser ungefär så här allvarlig ut nu och funderar på sin packlista!


Hungrig

JAG DÖÖR AV HUNGER!!!

naj det gör jag inte, men mina ben dör av trötthet likaså mina ögon jag somnar nuu!!

Igår var det underbar som gällde och det var apigt roligt, till och med i nyktertillstånd!!! noho nu palla jag inte skriva mer detta inlägget var mer till för att lägga in en fin bild! + att säga att jag har SPRUNGIT idag! heheh och vann challangen över louise och hanna!! HEHHEHE MOAHAHHAH


som ett brev på posten!



Allstå jag ver om ursäkt för språket men jag blev så glad när mitt "brev" kom idag! Exact 25 dagar, nervigt har jag väntat hela denna vecka på att mitt så kallade "brev" skulle komma och gud nåde det om det skulle vart sent! Men icke!!! Happy pig face är jag nu i alla all!

Okej det blev inte så farligt med språket, utan det är kodspråk som gäller!!! Hehe jag är en cooling!

Citatus

Louise - jag måste gå på toa...

Jag - Jaha?

Louise- men alltså jag orkar verkligen!

Jag - Nehe varför inte då?

Louise - orkar inte ta ner byxorna för då måste ja ju dra upp de igen!

HAHHAHA JAHA nu fattar jag!!!

Jag säger bara olivolja!

Man har ju fått höra många gånger hur bra olivolja är! Det ska vara bra för hyn, mot rynkor, bra fetter för kroppen, smörjande osv. Ska man ha den i kroppen så ska det väll vara kallpressad, svindyr, olivolja men frågan är om det behövar att vara det om man ska tvätta håret i den eller något liknande...  Förestens så har jag även hört att olivolja ska vara bra för att motverka det här http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article5081944.ab också!!! tror att det går bra med vanlig billig olivoja från willys då...


Höstväder!

Ahhh det känns som höst! jag får höstkänslor! Så därför lyssnar jag på James Blunt och Robert Pattinson... Och ja klockan är 06:59 och jag är uppe och skriver bloggen, men det är bara för att jag ska göra färdigt mitt filosofi arbete + att gå ut och leka med hunden och lite sådant... älskar att behöva vistas ute när det spö regnar!


Jag ger mig!

Just nu sitter jag och kollar på "never been kissed" och får fjärliar i magen! Jag är en liten kärleksapa som älskar alla kärleksfilmer! Jag kan lätt erkänna att jag älskar Bridget Jones och känner nästan igen mig ibland! Min favorit film är Notting Hill, just nu kollar jag sönder Twilight... Jag älskar allt med Hugh Grant i.... Jag är ett kärleksfilms freak! Och ärligt talat Never been Kissed är en kärleksfilm från 99, allt är så 90-tal och fortfarande så kan jag inget annat än att älska den! Jag är ett litet prinsses barn som älskar allt med klänningar kärleksfilmer böcker ska innehålla förhållanden och intriger!
Så totalus så är jag en tankspridd-kärleksfilmsälskande-facebooknörd.


RSS 2.0