Göteborg

Today is Göteborg day! Wii, nu ska vi till göteborg och shoppa upp alla pengar vi precis har fått, ajdå icke bra!!! Men vad är bra?! Varför inte sprätta upp alla pengar så att vi kan ha det så roligt som möjligt på nyår!

Pengar kommer och går och nu är det dags att säga hej då!


Vissa kvällar har speciella mål....

Emma säger (16:10):

jag vill leva livet

Emma säger (16:10):

kan vi inte göra det ikväll!

Emma säger (16:10):

detta är sista dagen i vårt liv! vad skulle vi då vilja göra?

Emma säger (16:10):

please!!!

sofiafolkesson säger (16:11):

shit vilken svår fårga!

sofiafolkesson säger (16:11):

JA VI LEVER LIVET IKV!

sofiafolkesson säger (16:11):

VI KÖR JÄRNET!

Emma säger (16:11):

JA DET HADE VART ASKUL!!! VI GÖR ALLT!!!

Emma säger (16:11):

VI ÄR CRAZZZY!!!!!!!

Emma säger (16:11):

VI GÖR DET VI INTE BORDE!

Emma säger (16:11):

HAR INGA MÅSTEN

Emma säger (16:11):

DET FINNS INGEN MORGONDAG

sofiafolkesson säger (16:12):

HAHAHHAH JA DET GÖR VI

sofiafolkesson säger (16:12):

SNÄLLLALALLAA!

Emma säger (16:12):

JAAA JAG ÄR PÅ!!! HALLÅ VI LEVER BARA EN GÅNG OCH NU SKA VI FAN LEVA SOM VI VILL INTE SOM NGN ANNAN!!!

sofiafolkesson säger (16:13):

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

sofiafolkesson säger (16:13):

VI GÖR DET!


... den här kvällen har bara en utgång, och det är  GALET!


jag är som ett litet barn...

.... Just nu längtar jag!!! JA just det jag längtar tills det är dags att öppna julklapparna!!! HE HE HE ahahah asom ett litet barn vill jag bara gå och klämma på vart ända litet paket! he he, men nej jag är en vuxen mogen människa som inte ska göra det!! eller kankse lite, nej jag tror jag ska räkna och se vem som får flest paket, är det jag elller vinner min lillebror! Jag sattsar på mig eftersom att han har köpt två paket till mig och jag bara ett till han MOAHAHHA!!!!!

Juuuul!!!

.... och jag saknar ett jewulusiskt rim!!!! Jag fattar inte hur folk kan rimma på fler en ett paket! Ett rim! Sjukt! Sen så hjälper det inte att jag har köpt två tröjor, en till pappa och en till Johan, nu får vi hoppas att de inte läser bloggen, vilket jag inte tror att de gör! Ah i vilket fall som hällst så ska jag ta och äta mig fet i dag! MOHAHAH

Nej nu är det dags för att julefira lite!

tjo hej leverpastej!

Ännu ett av min geniala rim!

Med denna kan du ha kul, hoppas att den inte är för ful, ha en riktigt god jul!

Dagen före doppare dagen

JIPPPI JULAFTON IMORGON!!!!!!!!!!!



Okej yey jag älskar julen, det gör jag faktistk! Men jag har ett probelm jag ska rimma jag har kommit på ett rim, det är ett nödrim eftersom att det är så dåligt. Och eftersom att det är så dåligt så ska jag roa dig med det:

När du ska ut och mingla gäller det att inte visa din bringa, ta då på dig detta och du blir tjejernas mecka...
 
Fråga... Rimmar det ens???


I vilket fall som hällst så satt pappa och rimade när jag kom hem, ett av hans rim är på tre sidor, alltså mini block men ändå!!!! sen säger han jag är så dålig på att rimma!!! SJUKA MÄNNISKA!!!!!

Nej du nu är det dags för att baka nya kolor eftersom att den förra sattsen slutatde upp som en folie/choklad kola deg i kylskopet! Tips använd inte folier när ni ska packetera dem, det går inte!!!

klart slut lingon strut!




Mina julklappar!!

När jag skrev detta inlägg så var det så här:just nu ligger jag i min nya och enormt stora säng! har precis tagit in min lilla "bordsgran" och tänt den! men det bästa är att pappa sa att jag fick stanna på mitt rum ett tag eftersom att han slår in mina paket! Så nu hör jag hur det praslas i köket och det kliar i benen för jag vill gå och tjuvkolla, bara liite! hällst klämma lite på paketen! När det kommer till julklappar är jag ett litet barn! Ja jag tycker om att få paket! Grejen att inte veta vad som är i det lilla pappersknytet är möjsigt!!

Nu så har jag kommit hem från Sof och inser att jag inte har publicerat detta inlägg...

Ännu värre är att jag ligger i sängen med datorn under täcket i förd outfitten underbart vackra velour shorts från tidningen glamour och en randig förkort 3 kvarts ärmad tröja från gadrobens gömma, viste inte ens att den fanns där men jodå mycket väl bakom några av mina husdjur dvs. damråttor, spindlar och dess bo! Jag känner inte att jag behöver ta en bild på min outfitt ni förstår poengen... Ja där fick du veta något totalt onödigt om mitt liv i min säng en söndag klockan 23:37... lykost tänker jag, tänka sig att du om någon får läsa detta underbart givande inlägg!!! Grattis!!! 

julklappar

Jag har inte gjort en önskelista än... så jag tänkte att nu är det väll dags för det innan pappa får krupp på mig! när jag förklarade för han att jag önskade mig en sminkborste så kollade han på mig med stora ögon och undrade var detta var!
Min lille bror brukar att vara väldigt söt när han ska köpa julklappar till mig detta för att han brukar gå in i sin hat butik, Kicks och fråga om hjälp, eftersom att jag förra året önskade mig en eyliner! haha  söt är han när han kom hem med 2 läpppennor och en eyliner men jag var glad...

Vi får inte glömma att det snart är studentfest vilket betyder TEMA!!! och denna gång är det crazy christmas! Jag har införskaffat en hatt, glitter sprej, jag söker även ett par vita skor om det är någon som har det i sin ägo är de välkommna att låna ut de till mig!!

Idag var jag duktig nog att jag gick upp en timme förtidigt för att plugga.... det slutar med att jag somnar i soffan och missar bussen!!! smajdigt emma!!! så jag försåv mig det är därför jag har tid att sitta här att skriva!! hoppsan hejsan!


Psykolog sökes...

... jag insåg nämligen precis att jag har trott att jag har lyssnat på en låt... men nej det har vart tyst, jag har "tänkt" på låten... dvs. jag har inte lyssnat på något som har gjort ljud jag har lyssnat på min egna lilla musikaliska hjärnhalv!! WHY?!?!?

Pappa

Imorse klockan 9:00 så ringer hemtelefonen, det är min kära fader som säger att han vill bli hämtad nu och attt han hade vart snäll och väntat med att ringa tills nio. Alltså hade han vart "snäll" mot mig... jag är inte helt säker på attjag håller med om det just nu!

Just nu är jag bara trött arg, vet inte varför jag är arg men min kära lilla lille bror får stå ut med att jag går och gnäller på honom! Nej nu ska jag lyssna på lite Damien Rice yey för det deppar man ju inte ihop helt av!

tack och hej


eller vänta en sak till, igår var det lördag, om någon missat det, men när alla utom jag sofie och Emma var ute så satt vi hemma hos mig och åt hemma gjort godis.... vänta det bästa kommer nu, vi satt i köket  hela kvällen och spelade ALFAPET!!!! höjden av tanternas spel! Men det var trevligt... jag vann, he he he, är inte helt säker på att det kommer finnas med på meriter i mitt kommande CV...

Julkalendern+Julradio<3

Kan jag säga mer nu när de båda är här så är det kärlek i luften, julen är här. Ljusstakar är uppe i fönstren, julmusik till julbak! Detta är tiden på året jag älskar! Kan det bli bättre att lyssna på Julradio.se äta en lussekatt och veta att snart kan jag kolla på julkalendern! eller ännu bättre åka till lisseberg för att gå på deras julmarknad! Julshoppa i göteborg!

I just love christmas!

Ännu en gång...

... Har jag fått ett inlägg om att jag är dålig på att uppdatera i denna bloggen! hoppsan hejsan säger vi då och så skriver vi ett inlägg.

Igår var det julskylltning och lucia skulle kröntas, hur fasiken säger man att någon ska krötas, säger man kröntas eller krönts krönast usch och hej vad jobbigt det blev för mitt lilla huvud! I vilket fall som hällst så för står jag inte hur de kan "välja" alla, man ärligt talat det finns två kriterier till att medverka.

1. Kunna sjunga
2. Vara söt

Varför är det alltid någon som inte är med på villkor ett, det mest grundläggande av de alla, att kunna sjunga! det är alltid någon som står och sjunger falkst till "natten går tunga fjärt, runt går då stuvade mackaroner"! Jag förstår mig inte på det! Men nu  har det nästan blivit en traditon att sjunga falskt och fel! wihooo....

RSS 2.0