Greys anatomy

Sitter just nu och kollar på greys anatomy, väntar dock på att den ska ladda då internet är väldigt segt. Hinner inte att skriva så mycket då i har väääldigt mycket att göra på jobbet så det är imprincip jobb och sova som man hinner med.

Jag upptäckte en kul sak idag när jag var och handlade, makrill i tomatsås på tub!!!! Bästa uppfinningen ever! Jag älskar makrill i tomat sås och det är den perfekta portionslösningen! När jag kom hem från affären och packar upp mina varor inser jag hur mkt fruk och grönt jag äter, 10 av 17 saker är grönsaker eller frukt. Jag har den största fruktskålen själv medans de andra tre delar på en tallrik.

Nej nu ska jag ta och fortsätta att kolla på greys!


sticka

just det, jag har börjat att sticka, en röd halsduk ska det bli. just nu är min halsduk två centimeter lång och har knapphål...


21.59

Äntligen som jag har letat! Idag hittade jag äntligen den perfekta dagboken. Har letat ett bra tag och har äntligen funnit boken som ska dölja allt som inte får plats någon annanstans.
Ännu en jobbvecka är nu gjord och jag sitter och lyssnar på wild horses med natacha bedingfield. Imorgon blir det damsugning och för hoppningsvis en mysig promenad i fint väder vilket jag ber till gudarna att det ska bli! Nästa vecka blir fullproppad med jobb och träning vilket jag måste ta tag i igen!!!

Nu är jag trött och ska vara lite social med ida.

Sov gott!

yey jag är äntligen i Halmstad

och jag måste säga att det känns skönt! Har cyklat, vilket jag inte har gjort på länge, till mimmie och lunchat. Nu väntar jag på att pappa ska komma hem så att jag kan ta bilen och köra till stan! Mest för att jag vill köra bil om jag ska vara ärlig! Nej nu ska jag blogg nörda mig lite!

Snakkes!

Det är så tråkigt att packa man tröttnar så fort!

okej packningen höll i 30 min sen tröttnade jag så nu sitter jag här. fy på mig.

Packar

så här sitter jag och packar. ska ha med mig en eller två väskor (små) till sverige. Detta pga att louise och amanda ska flytta alla våra saker till lägenheten på fredag och då är jag och ida i sverige så de behöver min stora resväska så att mina saker kommer till den nya lägenheten.
Detta leder då till att jag måste städa mina väskor som jag har använt dagligen. Jag hittar då många mycket spännande saker som t.ex. kokosmjölk, hårinpackning, skattepapper, en fortfarande ätbar banan, alldeles för gamla nötter, 143 kr.

Så påmin mig att städa väskan lite oftare.


goooood news

Hej du som läser! Hoppas att allt är bra med dig:D

Här det bra, vi har fått en lägenhet med hiss. Det är lyx bara så att du vet.


bra vs dåliga nyheter

Vi börjar med det dåliga för att göra hela saken lite mer spännande.

1. Vi har mögel i vår lägenhet, i mitt och louise sovrum yey (jag har sovit i möglit sovrum i ca 4 månader nu!)
2. Louise är sjuk antagligen pga möglet och kan inte bo i vår lägenhet
3. Vi åkte buss för 90kr PER person igår!?!??!!?

over to the goodies:

1. Vi ska på lägenhetsvisning idag, den har ventilation!!!!!
2. Louise sover hos sin syster och jag sover skavfötters med ida och amanda ( så kosligt så!)
3. Vi såg på en bio och det var mysigt så det var nästan värt 90:- buss...

Så kortis över vad som händer här.

Just det jag kommer hem på torsdag och säger hej!

snakkes

RSS 2.0