Lördags lyx

Idag har jag lyxat till det med att köpa kyckling som är dyyrt här... så nu sitter jag här i min ensamhet och äter kyckling och curry gryta med ris ( i en djup talrik eftersom att vi inte har några platta vanliga talrikar!) och majs ( dirket ur burken för att slippa att diska ännu en talrik! ) mums.

16:02

Idag blir det dubbel jobb! name it till tre sen och snart ska jag iväg till peppes från fem till 12!


05:00

det var klockan när jag gick upp idag för att träna! Passet böjrade 06:15 först spinning sen yoga! Så samtidigt som jag och lisa skulle träna så skulle mimmie passande ta bussen så vi följde henne till bussen. Efter träningen åt vi frukost på gymet eftersom att det ingår i priset! Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 10 så att jag kan åka till jobbet men först ska jag ringa ikea som mailade mig om ett jobb!!!!! Hoppas de vill ha mig på deltid!

På lördag börjar flytten!

Mimmie har anlänt till tha city!

Idag välkomnade vi mimmie! Jag gjorde lasange ( lyyx ) och louise hämtade mimmie! Så nu är hon här på obestämd tid men max ett tag säger vi...

Imorgon är det jobb sista dagen i veckan sen så är det helg och ledigt från jobb! Så då blir det till att njuta av mimmies visit medans den varar!

Ska sova nu! Nattinatti


Vår lägenhet i bilder!






Älskar bordet i vardagsrummet! Vita hästar, min favorit!!!

glömde en liten sak...

sofie jag har börjat att blogga igen... och du jag drömde att du var en mörkhyad dvärj och jag var bara en dvärj sen åkte vi pulka ner för en skidbacke.


Ännu en gång nödtorkade trosor...

Jag har ännu en gång "glömt" bort att tvätta... detta gjorde att nu när jag äntligen gjorde det så var det en dag försent så efter träningen fick jag torka ett par ny tvättade trosor med en hårfön. Jag måste lära mig att tvätta i tid!!! 
Men nu är jag trött efter träning, jobb och handling ( Jag var som ett barn i en barn godisaffär på coop idag de har 40% på frukt och grönt!!!!!!!!) 

Så annars händer det inte så mycket... kommer inte ihåg ifall jag skrev att vi har skrivit på nytt hyreskontrakt! Så ny lägenhet med badkar-jacuzzi hehe mysiga höstkvällar i badkaret låter inte helt fel! Så det blir en tripp till ikea för att handla allt det nödvändiga... Om jag orkar ska jag lägga upp bilder någon dag på lägenheten, men snälla mobba inte vårt UNDERTBART vackra vardagsrums bord! ( bordet har nämligen vita hästar som ben!) Mycket vackert men jag lovar att bordet i vardagsrummet väger upp den stora gadroben med helspegel i sovrummet... ja bilder är ett måste snart prommmmise

Nu ska jag dricka upp mitt "varma-vatten-med-kanel-kardemumma-mjölk" sen sova.

 

 

Ännu en dag fylld av regn!

Igår så jobbade jag en dag på ett bageri. En dag med ett vikariat böjrade sju slutade halv tre, packade bullar en hel dag. Sjukt skönt, lungt men ändå någonting att göra.

I torsdags var jag på kurs, säljs kurs, det var en dansk som höll i den. Så alla pratade norska utom han som höll i kursen han pratade en blandning mellan norska och danska. Detta var två för många språk för mig! Heheh men nu har jag i alla fall en kurs i bagaget.

Idag har jag vart hemma hela dagen för att det har regnat och regnat och regnat. Så för att göra lite nytta har jag kollat på en massa utbildningar och kollat på jobb till vintern i Trysil! Men jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra, ska jag plugga eller resa. Ska jag resa så måste jag tjäna så sjukt mycket pengar vilket är svårt att göra dels för att jag inte har ett heltids jobb och dels för att det är dyrt och leva här. Sen hade det vart bra att plugga, eftersom att jag från början har sagt ett år och det hade vart skönt att komma tillbaka till plugget så fort som möjligt. Men om jag inte ska plugga eller resa då måste jag jobba, frågan är om jag då ska åka upp till trysil eller ner till österrike för att säsonga... ??????? för många frågetecken för idag!


Louise kom precis hem efter att ha sprungit till affären 2 min innan stängning för att köpa choklad när hon kommer tillbaka 3 minuter senare "lätt" anfådd så säger hon " det där måste ha vart världsrekord i chokladlöpning!"

Nice! nu har vi choklad till kvällen!

Regn

Ja utan för mitt fönster så öser det ner i alla fall! Hade egentligen tänkt att gå ut och springa en runda men det blir nog in till gymet istället om jag pallar ta mig dit... Börjar inte att jobba förrens klockan 3 idag och sen jobbar jag bara 4 timmar så det är en lite lam dag!  Men jobb är jobb imorgon är det i alla fall dubbelpass som gäller sköna pengar!
Nej nu är det nog dags för mig att fortsätta att leta lite lägenheter!

U Name It!

Nu har jag som sagt äntligen börjat på mitt nya jobb!!! Wounderfull! Det är lagom mycket att göra och jag trivs! Igår slutade jag "sent" och var hemma vid halv 10! I vanliga fall när jag slutar sent är jag hemma 01:00! Men det dumma med idag och igår är att jag börjar ett och som sagt slutar halv 9 hinner iche träna! Jag skulle väll egentligen hinna göra det på morgonen! Men orkar faktiskt inte göra det då! Är helt enkelt för trött! Och efteråt är det lite sent.

Imorgon jobbar jag på peppes 10.00 till 17.00 det betyder att jag kan träna sen!!!!! WIIIII dock inga roliga pass! Jag får helt enkelt släpa mig till ett mindre roligt pass!

Nej nu ska jag handla diska tvätta innan jobbet!


Imorgon

är det dags! Då börjar mitt nya liv och nya jobb.

Imorgon

är det dags! Då börjar mitt nya liv och nya jobb.

RSS 2.0