Peppes

Igår hoppade jag in för Louise och jobbade på peppes! Stressigt värre var det och jag kan lova att Louise var glad över att hon slapp denna dag! Vi var två pers i köket, två nya, och det brukar vara minst tre! Så köket såg fördjälvligt ut men jag gjorde pizzor och Steffen tog ugnenen och sprang runt och gjorde allt annat som behövdes eftersom att han inte är lika ny som jag. Men när vi äntligen klarat oss igenom till 23:00 då vi stänger köket så såg det fördjävligt ut där inne! Så med hjälp från två personer så gick vi där ifrån kvart i ett!!!!! 

Men idag är jag ledig och ska ta det lugnt!  

Den mest annorlunda födelsedagen hittills!

Igår var det den första födelsedagens om jag inte firade med släkt och familj! Men det var en bra födelsedag ändå! Jag blev väckt av att Lisa står med ett värmeljus i handen och sjunger hela ja må hon leva själv och acapella! Eller det hela började egentligen av att jag vaknade mitt i en dröm och ser att någon står jämte mig! Blir sjukt rädd och flyger någon meter! Men sen inser jag att det är Louise som smyger och vår fram ett tyst grattis! Tillbaka fick hon nog en grymtning för jag somnade inom 10 sek.... Men i vilket fall som helst så fick jag en mycket god frukost av Lisa! Färska bär, scones, te, juice osv! sjukt gott! Sen var det jobb som gällde! Och efter det så gick vi ut och åt skaldjurs buffé! Även det mycket gott! Där fick vi sällskap av 2 mycket trevliga norska pojkar som vi sedan spenderade kvällen med!

Alltså summa av denna kardemumma! Mycket trevlig och rolig födelsedag! Men annorlunda! inte var födelsedag men får grattis sången på tre språk! Polska, Svenska, Norska!

Idag har jag...

... Hängt upp tvätt, fönat ett par trosor( allt var blött efter en tvätten), var på stan och köpt ett par jeansleggins, kört spinning. Ja det var min dag puss och hej

SJUUUKT GLAD!!!

HEJDÅ PIZZABAGARE PÅ PEPPES HÄÄÄÄÄÄÄÄJ SÄLJARE PÅ NAME IT(BARKLÄDERSBUTK) JAG ÄR SÅ SJUUUUUKT GLAD!

jag bokstavligt hoppade och skrek när jag fick jobbet! hehe happy face happy happy!!!!!!!!


-

Some days I feel broke inside
But I won't admit
Sometimes I just wanna hide
'Cause it's you I miss
And it's so hard to say goodbye
When it comes to this, ooh

Would you tell me I was wrong?
Would you help me understand?
Are you looking down upon me?
Are you proud of who I am?

There's nothing I wouldn't do
To have just one more chance
To look into your eyes
And see you looking back

Lägenhetsvisning!

Idag ska jag och louise på lägenhetsvisning! Hoppas hoppas att den är bra!!! Annars ska jag till name it! idag på intervju och även där så hoppas hoppas jag att det blir bra!!

Önska oss lycka till!!

Proffice

Idag har jag vart på ännu en jobb intervju och imorgon ska jag på en annan! Känns som om man börjar bli riktigt bra på det här om jobbintervjuer! Men nu är det dags för att gå till peppes ännu en dag och laga pizzor haha jag och louise har ju uppgraderats på peppes lista, vi är nu mera inte i disken utan vi är vid pizza bordet och är under pizzalagnings-upplärning!

Nej dags att göra sig i ordning!

Jobb!! :D

Igår så var både jag och lisa lediga! Louise var dock duktig och jobbade! Men jag och Lisa gick på stan, och jag köte tre saker var av två ska lämnas tillbaka! Wounderful! Sen så köpte jag hårfäg och är nu ännu en gång rödhårig! Men det bästa med hela dagen var att jag fick reda på att jag ska på två jobb intervjuer nästa vecka! Ett på IKEA och ett på en barnbutik som heter Name It! Så nu håller jag ännu en gång tummarna på att få heltid på något av jobben! Just det glömde nästan säga en sak! Jag JOGGADE 5 km på morgonen innan frukost! +++++ att jag sprang fortast någonsin!!!::D:DDD:D:D LIte stoltis över den du!!!


Ledig!

Känns som om jag inte har haft en latisdag på sjukt länge! Så nu sitter jag med en kopp te och har latis dag! Imorgon ska jag fortsätta med mitt jobbsökande! Men idag  har jag en day off! Så nu fortsätter jag att lata mig tills träningen börjar!

Update

Hej!

Här är vad som har hänt den senaste veckan! Jag och louise fick jobb efter den tredje dagen här i stavanger! Så nu jobbar vi båda på Peppes pizzeria här i stavanger, det är den största kedjan i hela norge! så lung det är inte en tjock liten italienare som äger den! Men vi har inte fått så mycket timmar som vi önskat så vi söker andra jobb med, louise har fått ett jobb på coop helttidstjänst i augusti! Men som sagt jag söker vidare! Totalt har vi nog lämnat ut ca 15 cv:n skrivit in oss på 3-4 olika bemanningsförettag så det ska nog gå bra för oss!

Vi har även börjat att träna på ett gym som heter Elixia! Sjukt roliga pass med bosu bollar, sen så bor vi jätte nära en bro som går över några öar! Jätte fint och springa på bron! Så det känns som om vi just nu tränar jobbar lagar mat och söker jobb! Men jag älskar det! det är så sjukt skönt att bara ta hand om mig själv och ingen annan!

Men nu ska jag fortsätta att äta min frukost och njuta av min lediga dag!



Puss och kram från peppes nya medarbetare!!

RSS 2.0