29/6

Så helgen har vart lugn, och idag var det jobb som gällde... hade mycket att städa så fick jobba över en timme! så nu är jag asigt trött, men nrä jag jobbade så lyssnade jag på p4 (nej det är inte den kanalen jag väljer utan det är den som kommer fram när man sätter på Tv) men i vilket fall som hälls så intervjuade de någon känd person. På något sätt kom de in på döden och hon hade en intresant syn på det hela. Hon trodde på att man "återvins" att efter att du har dött så blir du något annat t.ex. en blomma, ett träd osv. och jag tyckte det var intressant för att om man tänker på det så försvinner du aldrig, allt går runt, begravs du så förmutlar du tillslut och bli du jord osv. Jag tycker att det är intressant för ser man det så så försvinner man aldrig man återföds eller hur man nu säger, se livet från den ljusa sidan.


Fia

Igår blev jag så glad för fia ringde! har saknat henne så sjukt mycket, jag saknar henne fortfarande eftersom att hon är i Ljungby! så gissa om jag blev glad när hon ringde!

Idag har jag vart duktig, först hade jag körlektion sen handlade jag, efter det så åkte jag hem och bakad bröd sen städade jag och efter det gjorde jag müssli och soppa! Haha jag sa till pappa att jag kommer sluta upp som en hemma fru... ja eller nästan i alla fall!

förseten så har jag en musik kris igen så skicka musik för jag är uttråkad!


Storm

Jag och ida hade en diskution igår. Vi pratade om livet och döden, ida tyckte jag var hemsk när jag sa " Tänk om jag dör imorgon" Det hon då sa var " Nej men Emma så får du inte säga, gud vad hemsk du är". Men vad är det för hemskt med det egentligen? Det är två saker i livet som alla kommer att uppleva det ena är födlsen och det andra är döden. Varför är då döden så mycket hemskare? jag tror att det är för att folk inte vet vad som händer efter att detta livet tar slut, vi kanske kommer till ett annat liv eller så blir det helt svart. Och om det nu är så att det blir svart vad är det för hemskt med det? Varför känns födlsen så mycket mer naturligt än vad döden gör. Om nu döden är så hemsk varför tar vi inte vara på vart enda dag vi får i livet?


16/6

I helgen var det idas morfars stuga som gällde, och mysigt var det.

Fredagen började med körlektion, efter det så var det träning sen åkte ida och jag å handlade. vi kom ut med 3 kassar och en påse grillkol. Vi började nu inse att det kommer att bli svårt att ta bussen till östra stranden med två mega väskor + 4 matkassar, 1 grillkol, 2 handväskor. Så det slutar med att ida kör dvs. övningskör dit. Så när vi äntligen kommit dit så var det matlagning som gällde och måste säga att vi var riktigt duktiga på det! Efter lite miniförfest så kom resten dvs. Amanda, Sofie, Razz, Henke, Andre, Olii... och ja lite fler... När vi äntligen bästämt oss för att åka iväg till masing så börjar det att ösregna, alla blir asigt blöta och när vi väl kommer fram visar det sig att de inte har börjat släppa in så det slutade med at vi åkte till baka till ida och frotsatte där istället. Mysigt var det.

Lördagen började med att ida jag och henke skulle ta bussen in till stan. Och ida var bomb säker på att bussen skulle gå från ena sidan så vi sätter oss där och väntar. Efter 20 min så kommer bussen fast på andra hållet så vi sitter och kollar så snällt på den nrä den kör förbi. Efter ytterliga 20 min så inser vi att bussen som körde förbi var den bussen vi skulle ha åkt med... förlita er inte på ida med en busstidtabell i handen=P. Väl på bussen fick vi en buss tant som måste ha fått priset för "Jag älskar mitt jobb överallt annat, speciellt när jag får jobba på lördagar och det kommer trevliga ungdomar som hälsar på mg... NOT". När vi väl kom in till stan så orkade vi gå runt i 1,5 timmar sen var vi slutkörda. Så jag och ida skulle ta bussen tillbaka,  ännu en gång så lyckas vi att ta fel på den! I love busses<3
Kvällen blev en aningen lugnare än fredagen och det var pga fredagen + att Sverige sög!

Söndagen var en mysdag om något, städade stugan såg the notebook, bakade en banankaka på känn och såg en annan film, städade lite till och sen hem och sov.

Idag var det första dagen på jobbet och fick reda på att hon jag gick med hade jobbat där i 7år!!!! fatta ni att städa i 7 år. Samma sak dag ut och dag in damsuga bädda säng städa toaletten tömma soporna och så gör vi det en gång till! Okej att jag kommer att klara en sommar men 7 år. När jag berättade detta för Louise så sa hon attt det var en som jobbat där i 26 år!!!! Hon har gjort samma sak i 26 år! det är längre än vad jag har levt! Barn skaffa er en utbildning!

   

Tjat

Efter allt tjat om jobb nu så måste jag ju säga att jag fick det!

Så idag är det träning som gäller, har precis kollat på ett avsnitt av gossip girl. Det är asigt bra, bara så att du vet!
igår var det som sagt min kära lillebrors avslutning det var svin kallt! Varje klass skulle ha ett uppträdande, Johan som var med i den sista gruppen kommer ut i brandmans byxor och mimar till en sång... vet inte vad den heter men passande till en skolavslutning var den kanske inte hahaha atypiskt johan! haha

Nej så nu ska jag ta och städa sen är det till stan som gäller

xoxo som gossip gril säger



Sommar jobb

Idag har jag varit på min första jobbintervju.. jag tror att det gick bra men vi får väll se hur det går.. ifall jag nu får det här jobbet så har jag 3 sommar jobb. Någon som vill  ha ett? det går till högst bjudande!

Och idag slutar johan 9:an, kan inte fatta att han har blivit så gammal! jag tycker att han borde stanna i 6:an eller något!!! han får ju börja övningsköra till hösten!!! vem vågar köra med honom p vägarna?? okej vem vågar köra när jag är på vägarna? haha jag körde med farmors bil... den var trög styrd om något!!! haha och handbromensen fungerade inte i alla lägen!! Jag var helt förvånad över att hon vågade åka med mig i bilen, pappa blev något irriterad när hon skulle visa mig var växelspaken satt någon stans! hahaha

Sommar

Ett efterlängtat sommar lov är äntligen här 11 underbara veckor!!!!

Nej nu är det dags att ut och träna! men lyssna på den här låten...

underbara 90 tal?


.

Igår var jag överlycklig jag insåg att jag lämnade in mitt sista plugg, jag klarade ännu en del av teorin, ja det var en bra dag. Men sen vid 10 så säger pappa att johan har fuskat på ett arbete i natur kunskap och om han inte lämnar in det innan 8.00 imorgon bitti så får han IG. Grejen är den att får han IG så får han IG i 3 ämnen så då slutar det med att jag sitter uppe till 11 och letar fakta om en genetisk sjukdom. Som sedan visar sig vara fel genetisk sjukom. Så pappa väckte (5:30 jag skulle kunna sovit till va 9:00 efter som att jag är ledig!!!!!) mig i morse så fick jag och johan gå upp och skriva det jävla arbete. Vem tror ni ligger i soffan och sover och vem tror ni skriver arbetet?

2/6

Nu ska jag sätta mig och göra den sista uppgiften i 2:an, jag har redan gjort den en gång men eftersom att min underbara dator inte sparade det så ska jag sätta mig ner och göra det en gång till.

Det är så skönt att det änligen är sommar, solen lyser och det är klarblå himmel ... men skolan är inte ricktigt klar ännu... men det är som sagt bara 2 dagar kvar! sen är det LOV !!!

Nej nu är det dags att plugga. Men det är det sista jag gör den här sommarn!


Mysdag

Igår var jag ida fia hoss sofie, vi satt och pratade i timmar så det slutade med att ida gick över gatan, alltså hem och jag och fia sov hoss sofie, mysigt =D haha. Idag så övningskörde jag med farfar sen cyklade jag och sofie till stranden där vi pratade, läste sofie den galningen BADE!!! sen spelade vi även strandtennis vilket inte gick allt för bra så det slutade med att vi kom på att det måste vara något fel på bollen.. ja säkert

sen när jag kom hem så gjorde jag den näst sista uppgiften i 2:an jag besvarde frågan vad är en nyhet? jag blev riktigt stolt över mig själv eftersom att jag lyckades få ihop mer än en sida!

Just nu sitter jag i mitt rum och bara myser med bra musik och drömmer mig bort i min egna lilla värld. Det är så skönt med sommar och speciellt sommar kvällar för nu när jag sitter och kollar ut är det fortfarande ljust ute och det ger ett så skönt lugn. Man mår verkligen bättre av ljus, kanske man skulle gå på ljuterapi eller var det nu heter på vintern.

En annan sak jag måste säga är att vi lever i komplexens land, jag vet inte någon som är nöjd med sig själv. När man hör allt tycker i allafall jag att man blir rädd. Man inser inte det själv för man är så ljup nere i det men man ser andra och det är det som skrämmer än. Vad går gränserna, jag tror att långt ifrån alla har kontroll på sig själv. Men man är kanske inte rätt person att säga något, bara det att det känns som om i alla fall jag måste lära mig att inse att alla är olika och det finns så mycket som spelar roll.


Som vanligt så tror jag att jag tänker för mycket, borde inte bara tänka utan prata. Hm det är det som är där det tar stopp. Eller jag pratar men itne om rätt saker... Men jag tror att jag börjar, sakta men säkert, inse vad jag behöver och vad jag måste göra. Det ända som saknas är att verkligen göra det.


RSS 2.0