Projektperfekt


Projektperfekt.blogg.se

glömde en liten detalj

... när vi skulle hämta våra resväskor på bandet på flygplatsen så får alla utom sofie sin väska ganska snabbt, när vi då står och väntar på att hon ska få sin väska så känner ida hur det vibrerar i hennes... hon frågar mig och jag känner det och mycket riktigt det vibrerar i hennes väska! vi inser då att det är något som har satt på sig själv, och det är inte eltandborsten...

Hemma

Efter en vecka på Gran Canaria så var det ganska skönt att komma hem och vila upp sig, tänkte försöka att beskriva resan men när vi satt på hotellrummet för sista dagen så insåg vi alla att den är ganska svårbeskriven... Det jag kan säga är att vi hade underbart väder, det var lite molnigt en dag men annars så! ca 30 grader... underbart var det i allfall!

Så nu sitter jag här i sverige och fryser, ska snart hoppa in i duschen för lite värme!

xoxo

hej

jag ar pa G C det ar inte du

skor

Nu sitter jag hos sofie och väntar på att hon ska duscha så att vi kan gå och lägga oss så att vi sedan ska gå upp klockan 4 för att åka klockan halv fem för att checka in klockan 7 för att lyfta klockan 9 för att sedan klockan 13 landa på Gran Canria!!!  Äntligen! Mitt ända problem idag  har vart mina underbara skor, jag fick till slut efter många om och men plocka bort ett par så just nu har jag nog bara med mig 6 par skor... eller var det 7? kommer inte ihåg men det blir nog bra ändå! Så dags för att vara lite modern och surfa på internät!

sho i lingonskogen... just det, Holmééér hur är det med ditt lingon? MOAHAHHAH

crazyday

to day is a new day, it's crazyday!

Jag har bestämmt mig för att göra något annorlunda idag bryta ett mönster, jag ska cykla till skolan! Låter kanske inte som en stor bedrift med är man förkyld och har 30 min cykelväg + att det blåser, regnet hänger i luften så är det en stor bedrift! Så jag är nästan stolt... jag har ju inte kommit iväg ännu! men har jag bestämt mig så har jag!

varför inte

Just nu kollar jag på två filmer samtidigt, hur jag lyckas med detta är ett under, men det är precis det jag gör... Lyckas med ett under så nr 56 på saker to do innan jag där är här med struken


Fia

Igår var det fias födelsedag, först middag hos henne mycket trevligt måste jag säga!

Just nu sitter jag och känner mig olaglig.. eller ja olaglig och olaglig jag laddar ner, försöker kanske är det rätta ordet, Photoshop, vi får se hur det går.

Jag har gjort en annan sak som nästan är en hemlighet, men eftersom att jag är ganska stolt över mig själv så måste jag nästan berätta... okej här kommer det! Jag dammade av mina akvarellfärger och målade! Kan du tänka dig JAG måla! men vad gör man inte för betyget på bilden!!


"u're so gay and u don't even like boys"

Sitter i pausen på Idol och hoppas av hela mitt hjärta att Yasmina får åka hem så att det bara sjunger om det... sen så förstår jag mig inte på vad det är med sjungt och sjungit, vad är allas problem med att säga det, så svårt kan det inte vara!!

Sofie och Louise åkte precis hem, jag fick te av Sofie, super gott var det..

Föresten fick jag sms av min gangster lille bror "hej kan du kör in till stan?"  varför? "jag behöver 50 spänn" varför? "behöver pengar till öl" okej som att han på allvar trodde att jag skulle göra det!


glömde nästan...

... jag är sjuk, tyck synd om mig för det gör jag!

17/10

eftersom att jag är sjuk och inte har något liv så sitter jag just nu och letar efter de underbaraste bilderna på en viss Holmééér detta för att hon har lagt upp en flytande margarin med olivolja i håret bild på mig när jag var sjuk!! tack säger vi då och sen säger vi hämden är ljuv!








Kliar det ngn stanns Holmééér så ska man alltid klia tillbaka...

HAHHA men vilken tur att jag gillar dig ändå


Sjuk?

okej jag tror att jag har tecken på att jag håller på att bli sjuk jag har nämlingen på mig två tjocktröjor, strumpbyxor joggingbyxor, knästrumpor, raggsockar och sen ligger jag under en filt+ att jag fryser!


temys

Just nu regnar det, vilket det i och för sig har gjort hela dagen... då tänker man att det är skönt att vara inne i allfall, Nej det är det inte eftersoma att det är kallt här inne med. Fingrarna är helt stela och det är bara svårt att skriva!! Så när jag kom hem så la jag mig i soffan med en filt och kollade på on tree hill.... börjar bli lite beroende not so good.
Jag väntar på segisen Emma Holmér, vi ska baka frallor och plugga, duktigt va

11/10 - 22:58

jag kom precis på att jag måste skriva om jesus tills på måndag! yey vad kul

Idag har jag "sovit bort" min dag, detta genom att sova till 20 i 11, när jag sedan pratar med André så visar det sig att min sova bort slågs av hans, han sov nämligen tills 4, därmed totalt 14 timmars sömn! bra jobbat!
Jag kännde mig duktig när jag åkte till gymet och tränade själv + att jag bokade step tills imorgon, men kom sedan på att jag inte kan gå på den pga. att min lille bror fyller år och vi ska fira han med underbar släkt! hela 10 st blir vi...

nu är det bara 2 månader och 12 dagar kvar tills julafton, detta betyder att det är 1månad och 19 dagar till julradio börjar! jag vet vad jag önskar mig i julklapp i allfall, undrar om det är förtidigt att skriva en önskelista...


I London förra året så planerade jag och lojsan en julfest över internet och paint...
måste säga att jag är en mästare på paint!

Studentfest

Idag är det nya tag som gäller! jag har klippt mig och duschat! så nu är vi freeecha igen! nice är det!

Så i förrgår var det studentfest som gällde, sammanafattningen på den var! lyckad rolig rolig lyckad, alla var fulla som små kastruller! jag var där emot full i en kastrull! förfest hos sofie med trasdockorna och rödluvan! Jag personligen sydde rödluvan dräckten klockan 19:30 när vi skulle vara hos sofie 20:30 bra planering bozzy!
jag tänker inte skriva mer om dagen utan jag ska låta bilderna tala sitt egna språk!
     

Lojsan Strand

Vi satt och kollade på filippas blogg där har hon en bild på Albert Einstein, lojsan frågar då vem detta är.... jag svarar då vet du inte vem det är???!?!??!! ehhh... hehe jag bara skoja säger hon med ett finurligt litet leende...

nej lojsan strand vet inte vem albert einstein är... haha allmänblidning kan inte ligga i allas gener...

pallar inte skriva mer om studentfesten igår nu, är för bakis trött och ont i pannan.... hehe men det kommer jag lovar!

studentfest

jag blev precis överlycklig! för att Eeema Holmééér ska med på studentfesten! i sista sekund som vanligt men endå!! hon ska med så nu håller jag på att tänka över mitt val av utklädnad! något wicked i allfall!!
Nej ska googla lite nu

kyss


15:38

jag har precis beställt 3 nr av glamor.... min fråga till mig själv är nu varför??? kunde du inte hittat ngt annat att slänga 70 spänn i sjön på? Nej 3 nr av glamor är väll underbart! föresten jag fick ett hippt velour sett till, en maskara, och en bok...

Kastrull

igår var jag hemma hoss Lojsan Strand, vi skulle laga mat, slutade med att vi kokad ris... Annars på kvällen satt vi och målade på en kastrull, målade med grön överstrykningspenna på ett par hängslen, kollade på stjärnor på is, sing a long, extra extra, efter det var vi uttråkade... så vi kom på den smarta idéen att dricka jätte mycket vatten så snabbt som möjligt (då blir vi pigga!!) så vi tog en varsin 1 l flaska och fyllde till bredden sen jävlar tävlade vi och vi lyckades få ner allt vatten (jag vann!!) men sen mådde vi så illa! vi la oss ner satt upp gick omkring men vi mådde jätte illa, så det slutar med att vi sätter oss ner och splelar kalaha sen kom emma... 30 min senare ligger vi alla i soffan och sover. Men en mysigare lördags kväll får man leta efter! 

 

22:20

Idag har jag ätit pizza, det var gott! vet inte senast jag åt pizza!! Så nu lär det väll ta något år innan det är dags igen!

Jag skulle vara duktig och träna idag klockan 5... trodde jag ja, var vist 4 vilket betydde att jag missade passet, surt om något! Så det blev gym istället

Imorgon är det kastrull provning som gäller, även jakten på de gröna legginsen är het imorgon. Det som är välldigt hett just nu är min säng! den ska inte vara ensam länge till utan jag ska gå och lägga mig halv elva en fredag! skönt ska det bli!

sweet dreams


då och nu

Jag och Emma diskuterade dagens godis låtar och vilka vi lyssnade på när vi var små... skillnad?

Aaron Carter
"I want candy  I want candy
I want candy  I want candy"


50 cent
"I take you to the candy shop
I'll let you lick the lollipop
Go 'head girl, don't you stop
Keep goin 'til you hit the spot"

15:58

Har ännu en gång kommit hem från skolan, och idag är det stenhårt plugg som gäller. Har till och med avbokat yogan för detta så vi får verkligen hoppas att det är värt det! Efter att jag Emma var och pratade om projekt arbete med våran hanledare så var vi busiga. Vi var och köpte godis... eller rättare sagt 4 godisbitar var på Hemmakväll gissa om det var gott!! Imorgon är det prov som gäller sen är det träning power, min nya favorit! haha här ska det byggas muskler kommer att bli värsta biffen moahahha!
På tisdag är det studentfest som gäller, och jag kan inte bestämma mig vad jag ska vara, kan säga att du lutar åt dr kosmos... vore väldigt roligt! men vi får se om jag hittar en passande kastrull...



hittade en bild...

...men emma den här bjuder vi på va?

17:20

Äntligen höst, första dagen med ett ricktigt höstväder... regn hela dagen, som ett tjock grått täck! mys=) Nu sitter jag och äter men ska plugga eftersom att vi har internationella prov på fredag... det ska bli spännande och se hur det kommer att gå...
Ska bli en lugn helg denna helgen! Jag ha bestämmt mig för att ha en slappe helg.
Dags att plugga så att jag kan träna sen!

RSS 2.0