Life sucks u just dont know it

Idag är det en regning och grå dag, och jag kan säga att dagen lever upp till sitt ryckte. Det är verkligen så att du får inte må för bra förens du ska tryckas ner igen det är precis som om någon inte vill att man ska vara lycklig och må bra! Alltid när hösten kommer så är det samma sak, det är mysiga höst dagar och sen så är det all annan skit. Frågan är hur länge man orkar, det är kanske det som är problemet, att man orkar aldelse för länge man kämpar aldels för länge och när man tillslut bryter ihop, för någon gång gör du det, så sjunker man så långt ner och det tar bara längre tid innan man orkar att klättra upp ur den grop du grävt.
Innan idag när jag pratade med Ida så sa hon något i stil med "Gråt, skrik gör något så att han fattar " men jag skriker inte och jag gråter inte, fasten jag ibland önskar att jag gjorde det för det är ett sätt att få ut sina känslor. Och vist jag skriker iblan men slutar snabbt för det hjälper inte. Det enda jag kan göra för att på något sätt ränsa huvudet är att skriva här och det är just det jag gör nu, även om det känns som en genväg så är det i allfall en väg. Och man känner sig så blottad, just det att jag skriver det jag känner. Just nu så tycker jag bara att livet är orättvist, det räcker inte med det som har hänt utan allt måste gå ut för sedan med. Men den andra sidan är att jag skulle aldirg vilja att någon skulle gå igenom det min familj har fått gå igenom, och tyvärr är det andra som får göra det. Men på något sätt så är det som är nära så mycket värre. Det enda jag tänkte skriva är jag orkar inte mer, fast än jag vet att jag orkar alltid lite till.

How I wish I'd screamed out loud,
Instead I've found no meaning.

24/8

Idag är det exakt en månad sen jag fyllde år och det är exakt 4 månader kvar till julafton!  Snart dags att börja fundera på julklappar....

I fredags så var det myskväll hos sofie, tanken var att jag skulle ta tolvbussen hem med lojsan... men så blev det inte, ida erbjöd sig att köra oss in till stan... i stan träffar vi killarna i klassen + lite annat folk. Så det slutar med att jag och ida får skjutsa hem henke och johan klockan tre på natten... var länge sen jag hade så kul + att jag var spik nykter!!! Slå den dö!

Igår så var jag på bio med Pappa Siv och Amanda, vi såg Mamma mia vilken var en riktigt mysig tjejfilm, det är skönt med filmer som är imprencip lyckliga hela vägen igenom, man vet vad som kommer att hända, man behöver inte koncentrera sig utan bara slappna av, det kommer inga plötsligheter utan man vet det mästa. Helt enkelt en underbar film.
Senare på kvällen var det hem till lovisa som gällde sen taxi in till stan, inte allt för sent  dvs. 20 över 1 bussen, detta för att idag ska jag börja att jobba på mitt nya jobb=D Yey hahha men pengar är pengar.

Nej dags att ta tag i dagen

xoxo


7:38

Okej har fått ett inlägg av sofie:
"lilla emma,när du skriver dina inlägg låter det som att klokcan är runt 11 sådär. då inser jag att kl är 8.15 när jag läser det, alltså måste det vara skrivet ännu tidigare... 7.38 är du på väg ut för att leka med din hund!!! galet."
Ja jag är en morgon människa... haha är hällre uppe tidigt än att gå och lägga mig sent, samma som att jag går hellre upp två timmar innan bussen går, så slipper jag stressa... inte för att jag gör det men jag skulle kunan göra det...

Så idag hade jag som sagt mitt b-prov... det gick åt helvete... och då använder jag ett fint ord! Först så byter jag fil i rondellen utan att kolla döda vinklen. Sen byter jag fil utan att jag märker det så det slutar med att körläraren får rycka i ratten så att jag kommer in i min fil igen. Sen så har jag precis sagt till min lärare hur dåliga vi i Halmstad är på att hålla på högerreglen och så kör jag nästan ut i en korsning utan att kolla... jag kom inte hela vägen ut för att läraren slänger sig på bromsen. Sen skulle jag göra start i backe och då blinkar jag inte ut eller kollar döda vinklen när jag kör ut från vägkanten två gånger!!! Vet inte vad som hände idag men just nu känns körkort en bit bort haha woops

xoxo

Sista dagen

Ja då var den här, sista dagen på sommar lovet... Hade fasat för dagen då vi skulle få våra scheman, jag såg alla 8 till 5 dagar framför mig. Så när jag såg att jag har sovmorgon till minst 10 3 av 5 dagar och slutar innan 3 4 av 5 dagar så blev jag väldigt glad!!! Så nu känns det roligt att börja skolan igen... sätta igång med mitt och emmas PA.

Idag är det körlektion som gäller, och det är ingen vanlig körlektion utan det är ett b-prov så förhoppningsvis så kommer jag att boka min uppkörning idag!!! Jag vill bara klara det här körkortet nu!!!

Nej nu ska jag ta och gå ut och leka med min lilla hund

xoxo

Höst

Känns nu att hösten är påväg, jag sitter nämligen här och lyssnar på last request dricker en kopp underbart gott grönt te och bara myser. Utan för fönstret känner man att regnet hänger i luften det blåser och allt känns bara allmänt grått... kan det bli mer mysigt?
Igår hade jag Halkan och det spöregnade större delen av tiden men det var jätte kul! första gången jag körde ensam i en bil! något jag kan vänja mig vid ganska snabbt! jag vill bara ha mitt körkort nu!! känner på mig att jag inte kommer att klara det på första försöket men vadå det spelar ingen roll, det värsta som kan hända är att jag får göra om det men endå det vore kul att få det nu! I vilket fall som hällst så åkte jag till sofie (som fick körkort i måndags) där åt vi lunch för att sedan åka och hämmta ida och amanda sen åkte vi ut till särdalskvarn och köpte te sen fortsatte resan till steninge.
Mysig dag var det!

Nej nu ska jag ta och städa huset, träna och handla

xoxo

    

Tjej Snack

Idag har det var mys dag med ida, har kollat på bridget jones 1 och 2... + en annan film som jag inte kommer ihåg namnet på... Senare på eftermiddagen så kom amanda och vi satt och pratade lite, jag började filma lite och här är resultatet... dvs. de viste inte om att jag filmade!!!!!!!


16/8

Skolstarten börjar nu närma sig med stormande steg, och där med så närmar sig resan till gran canaria när vi börjar skolan så är det exakt 2 månader tills vi åker till gran canaria så jag och ida har bestämmt oss för att ta tag i oss själva där med har vi skapat projet "fit for gran canaria"... vilket betyder att vi ska köra stenhårt i två månader och se om det ger någon skillnad, man kan kankse i allfall tappa det som kom på undersommaren, det är som att på sommaren att man säger till kroppen "nej men ät och drick det här du ska endå ha på dig tjocka kläder om 2 månader och då syns inget!! spara till vintern så att du inte fyrser!" Så jag och ida säger nu NEJ vi ska inte spara något jävla underhuds fett utan vi ska se bättre ut en någonsin på G C !! Så det så.. sen får vi se hur det går, men det vi ska göra är att vi ska ha en gemensam mat och träningsblogg där vi skriver allt vi äter och rör på oss, just för att motivera varandra så vi får helt enkelt se hur det här går!

Annars idag så ska vi antatgligen gå ut och gå en runda runt ön eller åka till stranden jag röstar ju ganska hårt på gå en runda runt ön! men vi får väll se vad idis säger! Nej nu är det dags att ta tag i dagen

xoxo

Ullared

Igår fick jag och sofie som sagt vårna present, och det var till helsingör och helsingborg det bar av. En jätte mysig underbart bra dag. Orkar inte riktigt skriva allt som hände för då skulle jag sitta här hela dagen. Men Vi började att åka till helsingör där vi shoppade hade en liten picknick och sen tog vi båten tillbaka där vi gick tillbaka lite i helsingborg tog en fika och lite så sen åkte vi till väla där shoppingen forsatte i allt för stora mängder så det slutar med att sofie och Ida forsätter jag och mandi sätter oss på en bänk och vilar våra trötta ryggar och fötter. Dagen slutar med att vi äter på resturang. Tack tjejer för en underbar dag och present.

Idag fortsätter min shopping för jag och syskonen strand ska till Ullared som tur är så är det billigt på g-kås i allfall... haha vi ska ta bussen dit vilket jag inte vet när jag gjorde det senast men det kan bli mysig med en heldag där. Så vi får hoppas på att det är lite folk där och bra kläder osv.

Nej nu är det dags att göra sig i ordnign

xoxo


The man who can't be moved

Okej jag vet jag är en blogg nörd just nu, men bäst att passa på när jag känner för det. Pappa fick som sagt som han ville, janson köttbullar prinskorv, oj vad nöjd han var! Jag, Pappa, Siv, Farmor satt och diskuterade tatuering jag blev förvånad när de inte lät allt för negativa utan mer tvärt om, pappa tyckte i och för sig att jag skulle vänta ett år Siv tyckte att det var en jätte bra ide och det verkligen var något jag ville göra. Till min förvåning var farmor possitiv!!!! Hon sa att hon tyckte att det var en jätte bra ide och vill jag göra det så ska jag absoult göra det! Trodde aldrig det om farmor! jag trodde att hon skulle få en hjärtattack eller något liknande men nej, hon tyckte om ideen.

Har äntlien fått en ny favorit låt "the man who can't be moved" änligen lite ny musik

Nej nu är det dags att snart gå och lägga sig så man är pigg till the big surprise imorogn

xoxo

11/8

Grattis pappsen på födelsedagen!

Igår efter att jag hade skrivit här, så ringde Emma och frågade ifall jag ville ut och prova mina nya hantlar som man har när man är ute och går. Så vi satte på oss regnkläderna och med hantlarna i högsta hugg gick vi ut och gick en lång promenad. Var mysigt trotts regenet, speciellt när jag kom hem och var mör och kall. Då var det skönt att gå in i en varm dusch och sen ta på sig dunsockarna och myskläder. Kändes som en riktig höstdag, bara det att det inte ens har gått halva augusti... Det känns inte mycket mer sommar idag eftersom att det är lite grå mulet och blåsigt + att det står överallt "Nu kommer svamaparna så ut i skogen och leta" är det inte lite höst att plocka svamp?

Imorgon är det som sagt överaskning som gäller, spänndande spännande. Så just nu sitter jag och bränner en ny skiva vi kan ha i bilen. Vet ju inte vart vi ska åka men om det är en bit kan det vara kul att ha lite bra musik.

Annars idag är det fira pappa med farmor som gäller, eftersom att pappa fyller år så får han bestämma mat (han kom på detta igår) och önskade då kötbullar janson och prinskorv... undrar om han skojar eller inte? för imorse fick jag ta upp kötbullar ur frysen. Så ärligt talat så tror jag inte att han skojade utan han vill verkligen äta janson i mitten av augusti. Haha Pappa i ett nötskal.

Nej nu är det dags att städa lite

xoxo

Sommar lov

Nu äntligen så är det dags för mig att ha sommar lov, har bäddat min sista säng, städa den sista toaletten! för nu i allfall. Så nu är det som sagt tid för sommar lov. 12 underbara dagar kan det bli bättre?
Ska bli kul att börja skolan igen faktiskt, kul att träffa alla man inte träffar på sommaren, och sen har vi mitt och Emmas PA som förhoppningsvis kommer att bli roligt och bra! Just nu är de det enda vi pratar om, haha snacka om engagerade(haha har ingen aning om hur man stavar det!!!!!). Så nu när jag inte jobbar så måste jag ta tag i träningen igen, och speciellt körkortet!

Nej nu ska jag forstätta att baka mitt "hälso bröd" kan bli lite spännande eftersom att jag inte hade något recept idag. Men vad vore livet utan utmaningar haha.

xoxo


.

Hej och hå, nu är det snart dags för att jobba sista dagen för sommaren som städerska!! så jäkla skönt!!! Igår var det som sagt laga mat hela dagen sedan bio, mys var det. Men jag kan säga att filmen var lång som ett ösregen 2 h 36min!!! haha lite långdragen men annars var den bra, kommer inte ihåg vad den hette bara... Så igår ringde även ida och frågade om jag ville göra min och sofies present lite dyrare men också lite roligare, ja varför inte, då säger hon jo det blir ju någon eller några nätter du är borta! Gissa om jag är lite nyfiken nu?? jag älskar överraskingar, och jag älskar att överraksa men jag måste säga att det är nästan roligare att överraska för då vet du allt nu går man runt som ett fån och ställer frågor så att man kanske får veta lite mer, men ändå vill man inte veta för mycket för då är det ingen överaskning! Så vi får väll se om nyfikna sofie klara av att vänta utan att snoka allt för mycket, vilket hon annars är mycket bra på!

Nej nu ska jag käna min sista slant för sommaren och jag ska njuta av dagen

ha det bra i regnet!

xoxo

!

I skrivande stund är jag arg förbannad besviken sur som jag vet inte vad!!!! Johan ringde nämligen och har lyckats att få moppen stulen, en andra gång!!!!! Hur lyckas han, och hur kan han vara så jävla dum att han får någon annas moppen stulen... lätt för han att inte bry sig när han inte har betalt ett öre! Han tar fan musten ur livet. Det roliga i det hela är att jag inte egentligen orkar att bry mig. Jag skiter fan i vad som händer! Förutom då att jag just nu är 12 000 fattigare, men det skiter väll han i!!!!!!!! JÄVLA SKIT om man får skriva så?!?!

080808

Idag har det var jobb som gäller, fick som tur var sluta vid 2 så det var skönt. Men var trött... så sov någon timme när jag kom hem på soffan... somvanligt. Så nu har jag precis ätit upp och väntar på att julia ska komma så att vi kan kolla på tristan och isolde vilket jag tror att många tjejer kommer att göra ikväll! Imorgon är det jobb som gäller och överraskning för pappa eftersom att han fyller 45 på måndag, så vi får se hur det går eftersom att jag ska laga mat... själv, eller johan ska hjälpa till men det han kan laga är korv med bröd så han kommer någ inte var till allt för mycket hjälp. Men vi får väll se hur det går.  Nej dags att göra sig i ording 

xoxo 

Tattoo

Igår var det kräm som gällde, hade underbart roligt men som vanligt var det varmt som faan!!! Helt sjuk att det kan vara så varmt! Sov hos ida för att sedan ta bussen hem idag, känndes lagom mysigt att gå på bussen i gårdagens kläder och smink... hah inte jätte nice.
Idag har jag inte gjort så mycket, ska snart hoppa in i duschen men först ska jag träna lite här hemma. Men jag har kommit på vad jag vill göra. Har nämligen väldigt länge velat ha en tatuering och jag har om jag någonsin kommer att tatuera mig kommit på vad jag vill ha in tatuerat, Jag vill ha mammas namntäckning. vet inte var, eller om jag någonsin kommer att göra det men gör jag det så kommer att var det jag tatuerar in.

Nej nu ska jag ta och träna lite så att jag kan hoppa in i duschen

xoxo


Problem fri värld

tänk om vi levde i en värld utan problem, jag tänker i allfall att det vore en underbar värld. Men om man tänker lite närmre på det så är det kanske inte alls så underbart som det låter. För vad vore vi utan problem, varje dags fylls av problem och vad vore då livet utan dem för det är inte alltid som ett problem är negativt. Skulle man kunna välja vilka problem man skulle kunna ta bort så kanske det skulle vart en bättre värld, men fortfarande det vet vi inte. Probem skapas av en anledning, ibland kan det bara vara svårt att hitta den.

2/8

Det är lördag och klockan är 5 över 22 och jag ska snart gå och lägga mig, för en gångs skull är jag hemma en lördag kväll och jag är ensam hemma. Är skönt, kanske lite ensamt men endå skönt. Som vanligt när jag är ensam så lyssnar jag på musik och tänker. Det jag har tänkt på idag är sekunder, livet består alltid av problem, ibland känns det som om livet är uppbyggt  på problem som är till för att lösas, för du får aldrig må för bra förrens det ska komma upp ett nytt problem som ska lösas. Var enda sekund går ut på att lösa nuets problem, men egentligen behöver kanske inte vart enda problem lösas utan om man bara låter de segla förbi och istället njuta av sekundens närvaro, njuta av var ända liten hundradel vi får uppleva. Även om det känns som om problemen aldrig kommer att fixa sig så löser sig allt frågan är bara hur och är något menat att vara så är det det. Och det är ingenting man kan förrendra.

Jag säger det som jag har sag så många gånger innan Livet stannar aldrig, hur du än gör så går det frammåt stannar du så stannar du på ett rullband som med livet i handen ändå frammåt går, gör det bästa av den tid du har avsatt här.


RSS 2.0