Igen

Jag är besatt, jag kan inte sluta att lyssna på låten! Jag bidrar till att den kommer att bli den mest spelade låten ever. Detta för att jag lyssnar på den dagligen om och om igen. Jag önskar att jag viste att den fans för tre år sedan, men jag älskar att den finns!!!!!

PA ska vara inne om 1, 2, 3, 4 dagar egentligen -1 eftersom att idag redan har gått och på torsdag hinner jag inte skriva alltså 3 dagar kvar. Stress nej då ingen fara....

Jag vill till Stavanger nu, jag vill jobba, jag vill kunna leva!!!

nej dags för philip och fredrik


En normal människa i sina bästa år.

Skulle jag haft pengar, mycket pengar så skulle jag ha köpt:

- Tryckkokare
- Pulsklocka
- Löparskor
- Tränigskläder
- Stay in place träningsbh
- Kokbok för tryckkokare

De är de sex saker som står absolut högts upp på min prio lista att köpa. Åh skulle jag haft för mycket pengar så skulle jag även anställt en PT!!! Jag skulle då haft en gadrob för träningskläder och en för vanligakläder + en sko gabrob.
Fanken också att jag ligger på back! Jag vet ju vad jag skulle ha gjort med alla mina pengar!! lätt som en plättis!


Tillbaka i Sverige!

Okej inte för att Norge ligger jätte långt bort men ändå, det går snabbare att åka till Thailand än vad det gör att ta tåget till Stavanger. Igår reste vi i 19 timmar, och kan antaligen skriva en bok "100 saker du kan göra när du är sjuuk uttråkad!" Men nu är vi tillbaka och det är dags att plugga röven av sig i fyra veckor sen är det Anlanya och solen som gäller!!!!


Tillbaka till plugget!

Emil Jensen

Jag kan iget annat än att älska det han säger! Jag tackar och bugar för att det finns någon som kan sätta ord på saker och ting!

Här är en av hans senaste "raporter" gå in på emiljensen.se och läs de andra 247!

"Igår var det ju internationella våffeldagen. (firas hårdast framför allt i Tchad och Nordkorea) Jag hade ingen aning om att det fanns en våffeldag och än mindre visste jag att den var igår. Men det egendomliga var att jag natten till igår, innan jag somnade, fick en plötslig tanke, nästan insikt, att imorgon ska jag äta en våffla.

Jag pysslade med olika grejer under förmiddagen, på eftermiddagen gick jag till mitt favorithak i Malmö och tänkte inte på det märkliga i att det stod framsatt ett våffeljärn, en skål sylt och en skål grädde som aldrig står där annars. För det kändes helt naturligt eftersom jag ju hade bestämt mig på natten för att jag skulle trycka i mig en våffla. Först efteråt fick jag veta att det var internationalla våffeldagen.

Va??? Är inte detta FANTASTISKT? Hur är det MÖJLIGT? undrar alla. Och nån säger den gamla klassikern: Det måste varit MENINGEN.

Nej, det var inte meningen. Ingenting är meningen. Ingenting KAN vara meningen.

(och det är nu jag kastar mig från min ytliga lilla vardagliga reflexion, från mitt step-nummer på vattenytan till en riktig djupdykning rakt på en undervattensten som spräcker skallen. Så lägg på luren om ni inte pallar lite sorg och vrede, så ringer jag upp sen)

Varje gång jag hör nån säga "Det var meningen" så skriker något inom mig, vrider sig något i mig, ALLT i mig vrider sig av sorg och vrede och nåt slags otyglat existentiellt ursinne.

"Det var nog meningen att jag skulle bryta benet förra året för det var då jag träffade Patrik".

HUR FAN KAN NÅGON SÄGA SÅ? I det ligger det en sån djävulsk glömska, en sån fruktansvärd egocentri, en sån total arrogans inför alla som slitits ifrån oss för tidigt, för alla som har dött unga.

Det räcker med att EN ENDA människa skulle ha dött ung i världshistorien för att kunna konstatera att INGENTING ÄR MENINGEN, för att en gång för alla släppa det. Hur fan får folk ihop det? Hur skulle det kunna vara meningen? Så dumt, så obetänksamt, sånt självbedrägeri. Som att vi är små isolerade öar med helt egna händelsekedjor som är MENINGEN medan andra dör unga! Eller var det också MENINGEN? För att du skulle träffa Patrik? För att du skulle komma in på teaterlinjen? För att du skulle vinna två miljoner?

Ännu värre när det går från "det var meningen" till "allt är meningen" som nån slags livsfilosofi.

Jag kan fatta att man kan behöver det där som en efterkonstruktion ibland för att palla med nån jobbig småsak eller leva med nåt fånigt misstag man har gjort, men då får man hålla sitt bedrägeri för sig själv.

Att gå runt och säga att "allt är meningen" bara för att man själv har haft tur med nån tillfällig grej som gått ens väg är ju så världsfrånvänt och självcentrerat att det inte borde vara möjligt att säga. Det borde inte finnas språk för att kunna säga "allt är meningen" och man borde få skitont i halsen varje gång man sa "det var nog meningen".

Antagligen springer det också ur nån slags ängslig girighet. Våra dagar måste vara perfekta så om något har gått fel måste det åtminstone vara meningen. Vilken rutten grund att bygga ett korthus på.

Varje gång jag hör det sliter det upp alla rötter i mig, det sätter eld på blodet i mig, det river upp persienner i min inre slutna psykatriska avdelning, persinner bakom vilka det står bindgalna förvridna ansikten som det inte var meningen att nån skulle behöva se.

Men antagligen är jag bara avundsjuk. För att jag själv är berövad möjligheten.

Det fanns en garanti av nån slags jävla nåd. En stark upplevelse av att allt som någonsin har skett var tvunget att ske för att leda till just detta häret, detta nuet, det enda tänkbara och därför följaktligen det allra bästa universum och liv och ögonblick man kan tänka sig. Det fanns inte som en uttalad tanke i mig, men som en upplevelse. Som en skön nödutgång, som en varm hand, som ett mystiskt mål.

Den stora utmaningen, den allra största utmaningen är väl att få precis samma starka upplevelse av att det INTE är så. Att fylla tanken på att det INTE var meningen att du skulle bryta benet med precis samma sköna nödutgång, samma varma hand och samma mystiska mål. Men med beståndsdelar som inte bara springer ur ängslan, girighet och självbedrägeri.

Tänk om det inte var meningen.

Kall är rymden.
Vi får fylla den med kroppsvärme.
"


Lykke li - Everybody but me


okej definitivt på -

jag har inga pengar, jag ligger back på kontot... men vad gör jag? jo jag köper tågbiljetter till stavanger för 1000 kr. Yey detta är INTE bra! jag har inga pengar pankpankpankpank jag skulle bilja ha en bankbankbank, tänk om jag skulle slippa vara PAAAAANK då skulle jag äga en BAAAAANK och tjäna en SLAAANT TRALLALALALAL LALLALLA aLALLAAL


jag ligger på +!!

okej inte på kontot men på vuxenpoeng listan... Jag har sökt in på två utbildningar till hösten! Det dö! inte dåligt! I och för sig så är inte tanken att jag ska plugga, men får man inga jobb så kanske jag inte har ngt val... om jag kommer in i och för sig... hehe jaja jag har i alla fall sökt in!

kan man lukta barn?

hehe nej jag har inte ätit ett barn, men passat tre. Nu luktar jag barn. Okej kanske inte barn, men bebis spya... hehe nice.

Hoppa begravningsbyron... hur det nu stavas...

Jaja shit the same! underbart ord! Som du kanske ser så har jag tagit bort begravningshemsidans hemliga reklam pelare! Är inte färdig, men än så länge så får det här duga! Texten som SKA LÄSAS!!!! är från Emil Jensens låt Igen!! LÖÖV it, nej nu ska jag gå i ide!

Plugg

Jag kan inte säga att jag inte känner mig duktig när jag sitter här och klockan är 12 minuter över 15 och känner att jag faktiskt har vart duktig och pluggat bra! Jag har nämligen gjort färdigt svenskan, skrivit 600 ord på religionen! Nu pallar jag verkligen inte mer, känner mig utpumpad på hjärnkapacitet! Så istället sitter jag här på bibblan med datorn i högsta hugg som en riktigt nörd och bloggar! Kanske mer är ett tecken på att vara uttråkad! Nej om man skulle ta tag i något! frågan är vad!!!!!!


RSS 2.0