Halmstad 700 år

Enligt min mening är det lite överskattat.... Jag var där idag och lyssnade på sjäva invigningen och då kom de på att vi skulle vinka på några flyg plan.... så mogna som alla vuxna människor i 40 års åldern är så stod alla på hela torget och vinkar, inte med en hand lite försiktigt utan de tog i för kung och fosterland med båda händerna.... men trotts allt så fanns det ju gratis tårta.. mm den var jätte god (i lagom mängd). Nej nu ska jag fortsätta med mitt pluggande som jag inte har börjat på.


image23

Historia och Paddling

Paddling... stavas det verkligen så... jaja idag har jag haft det beryktade historia provet... det skull handla om första och andra världskriget sedan även mellankrigs tiden och sovietunionen och en massa annat... provet beståg av 4 frågor!!!! vadå skriva mycket.... det var ett av de värsta proven som jag någonsin har gjort!!!!!!!
 men sen skulle vi iväg och paddla vilket jag någ inte är precis en naturbegåvninga av... men jag, anna och emma tog en lätt kanot så ingen lyckades trilla i... ja ingen i hela klassen förutom Rasmus han slog till på stort och trillade i 2 gånger... ja, ska man göra något så ska man göra det odentligt. De enda gångerna jag badar är när det är minst 25 grader ute och hälst över 18 i vattnet. nu är det snart sommar så vi hoppas på en kanon sommar så att vi kan få lite färg på benen, mina lyser just nu i mörkret de är blå vita... det är så smikrande att prova bikini specielt och man provar en vit, då ser man ingen skillnad när låren börjar.
                                       

Historia Panik!

Jag trodde endan fram till idag att mitt betyg i Historia var ett säkert G... så jag gick och frågade om mitt betyg hoss läraren.
- Ja Emma... Dina insattser i Historian har ju varit lite varierande så... får du VG på provet så blir det VG i betyget, men får du G så får du G...
min första tanke var... F*n jag skulle börjat att plugga lite tidigare på provet som är IMORGON!!! HJÄLP jag har verkligen Historia Panik! så det blir någ upp imorgon bitti och plugga

Önska mig lycka till


... detta får en att längta


Saknar dig redan Fia


Pluggis med Louisis

Det som är tråkigast i värden är att plugga!!! Men gör man det med Louise så är det tusen gånger roligar, men det är fortarande svårt att göra spanska inbördes kriget roligt. men idag ska lisa på balen och vi måste ha plugat mycket innan dess anars kan vi inte åka och kolla på henne så nu ska vi lägga på ett extra kål

Bara lite minnen


Lika snygga som alltid       Man behöver inte alltid ha en kamera! eller?

                 
undra vad hon tänkte???     undra vad jag tänkte??                                     

               


Väx inte upp lilla lillebror


Salvem El Món

Har ni inte hört låtet så måste ni göra det jag är kär i den... den var med i eurovision song.... ja vad det nu heter men gick inte vidare från semi finalen!!!! dettta är tragiskt när det för en gångs skull finns EN bra låt så kommer den inte ens med!!! SKANDAL haha
även Ryssland bidrag var okej....
en annan grupp som är bra är "Panik! at the disco" med låten "Build God, Then We'll Talk"
 ja detta är de låtar jag lyssnar sönder just nu


Nobody's home

"She wonts to go home but nobody's home"

 
image1

Världens onödigaste kurs!

Jag läser allmän språkkunskap. Detta är världens trågiaste kurs, igår hade vi ett prov som hanlade om att vi skulle kunna latiska ord, vad de betydde och svenska eller engelska ord som kommer därifrån.  Då har jag en fråga varför lära sig ett språk som ingen annan ens talar!!! sen varför ska vi läsa en kurs som inte ens finns (det finns ingen kursplan!), sen undrar man ju varför vi ska läsa den när INGEN annan gör det!!! det måste ju finnas en orsak. Ja den är TOTALT ONÖDIG!!!

Dikter från Emma och Louise B

i skolan på kulturdagen kunde man vinna en biobiljett om man skrev en dikt, och den skulle vara grundad på ett ord man fick... och det kunnde ju inte vi tacka nej till här är resultatet(ganska framtvingade men vad gör man inte för en biobiljett???):

  • Att resa hundra varv runt jorden är ingen bedrift bara det är med dig
  • Det finns bara en väg och den går framåt, stannar du på den så kommer jag och lyfter dig så att vi tillsammans framåt kan gå.

haha ja tvinga inte fram dikter


RSS 2.0