coldplay

Are you lost or incomplete?
Do you feel like a puzzle, you can't find your missing piece?
Tell me how do you feel?
Well I feel like they're talking in a language I don't speak
And they're talking it to me

28/7

Äntligen är det sommar, okej har vart det nu i någon vecka, men det är inte riktigt sommar förrens man har bränt sig och det har jjag gjort idag! wonderful! haha jätte fint är det också, och framför allt så är det så skönt! Idag var det stranden som gällde men först var det körlektion på morgonen... vilken idiot bokar en körlektion klockan 7:30 när man är ledig? jo jag! haha samma gäller imrgon fast då börjar jag jobba så det funkar ändå för man kan plugga teori. Sen på onsdag har jag bestämt att det ska vara fint väder så att jag kan åka till stranden på dagen sen förfesta där samtidgit som vi lyssnar på magnus uggla för att sedan åka till kräm!

Har precis pratat med sofie i 40 minuter, mitt alldelse egna lilla nervvrak! hon är bar för söt ibland!

27/7

Tänkte för engång skull lägga in lite bilder från kameran, men hittar inte sladden. Men tanken var bra i allfall. Idag har jag jobbat hela dagen, 4 timmars sömn och svinigt varma hotell rum känndes inte som en särskillt bra kombination. Så Nu ska jag egentligen gå och lägga mig eftersom att jag är så sjukt trött. ´Men sitter här iställlet och skriver saker som ingen egentligen bryr sig och eller läser. Men det är lika kul endå... nejdå jag är inte bitter, bara trött

För någon vecka sen så kollade jag på filmer sen vi var små, bland annat när vi var i thailand. Det var första gången på två år jag såg mamma. Jag var inställd på att jag skulle börja att storlipa men på något sätt känndes det så naturligt att se henne att det inte var konstigt. Jag satt och skrattade, och man känner sig så hemsk när jag säger att jag skrattade men skrattar hellre än att gråta. Man mår så mycket bättre av det. jag förstår inte hur vissa kan börja att gråta genom att bara kolla på filmer osv. jag var sån innan men på något sätt har man blivit så avtrubbad att jag inte känner den kännslan som jag kännde innan.
 
en annan sak jag har tänkte på är att jag inte är rädd för döden utan för sjukdommen som kan leda till den.


24/7

Yey idag är det min födelsedag!!! så jävla skönt!! Har fått en massa underbara paket och är egentligen för trött för att skriva nu... Började fira tidigt idag dvs klockan 12 på kräm hade underbart roligt. I ett av paketen jag fick så låg det en liten bok med små tänkvärda citat, så därför tänkte jag börja året med några sånna.

"... det finns inget hinder som du inte kan övervinna, ingen utmaning som du inte kan anta, ingen rädsla du inte kan övervinna, oavsett hur omöjligt det ibland kan verka."

" Framtiden hör till dem som tror på allt det vackra i sina drömmar."

"När jag blir gammal kommer jag aldrig att säga 'jag gjorde inte detta' eller 'det ångrar jag'. Jag kommer att säga: ' jag ångrar inte ett dugg. Jag kom, sågs och tog för mig' ". 

från en numera myndig och mogen Emma  

22/7

Igår var det dags för övningskörning med farfar, det börjar faktskt att gå riktigt bra så kanske kommer till och med jag att få mitt körkort!! Sen efter det så åkte jag ut med pappsen och siv till stranden där jag somnade så gott haha typiskt mig jag somnar överallt nu förtiden... Sen åkte jag hem coh lagade mat med fia och emmsen. För att sedan somna på soffan, igen.

Idag är det träning som gäller eftersom att jag skulle gjort det igår men pallade inte så då får jag ta tag i det idag istället. Annars ska jag villa upp mig idag för imorogn 'är det jobb som gäller och sen så ska jag ut och festa!!! eftersoma att jag fylller 18 på torsdag!!! yey

Nej nu ska jag ta och plugga teori

see u


20/7-08

Okej jag vet jag är en dålig bloggare, en så kallad periodare. Men den här gången var det som jag skrev i förra inlägget internäts fel eftersom det inte fungerade.

Så igår var det firandet av vår nya 18 åring! Grattis Sofie, en mysig kväll var det i allfall, även om det blev tidigt för vissa pga jobb, men nu äntligen är jag ledig i två dagar, jobbar i och försig på ons men sen är jag ledig lite till så på ons är det kräm som gäller!

Eftersom att jag är hoppandes expert när det gäller att byta ämne så hoppar jag ner någon rad varje gång så det är alltså dags för nytt ämne och det nya ämnet är Projektarbete, emma var precis här och har vart jätte duktig och gjort värsta boken osv!!! Ducktiga lilla Emmi 


nej nu är det läggdags för mig sweeet dreams 


18/7

Hej jag lever.... haha internät har vart sönder så har inte kunnat skriva ngt här men det kommer snart, men nu ska jag jobba så hinner inte skriva så mkt

ha det nice=D

06:37

Okej jag borde inte vara uppe nu eftersom att jag har sommarlov och börjar inte att jobba förrens 10:00 men eftersom att jag har körlektion 7:30 så är jag uppe nu... sen borde jag inte heller ha tid till att sitta här och skriva men men... Igår blev jag mega lycklig eftersom att en viss lisa strand ringde till mig!!!!!!! Har inte pratat med henne på ca 6 månader då hon har vart iväg och rest den lilla lyckosten!!! Efter att jag pratat med henne så satte jag mig ner och kollade på samma film som jag kollade på kvällen innan, "a walk to remember" den är så sjukt bra!!! Sen att jag inte sitter och lipar som resten av de som kollar på den är en annan sak men den är sjuuuuk bra och det går inte att förklara varför den bara är det! Så om ca 20 min ska jag åka in till stan och ha körlektion sen måste jag leta upp ett nytt kontant kort, eftersom att min undebara mobli är på lagning och mitt kontant kort fungera bara på 3G mobiler och den mobil som jag har upplåst här hemma inte är det så måste jag köpa ett nytt, denna information fick jag av den mest otrevliga skåning jag någonsin pratat med och jag vet inte någon som kan säga "ha en fortsatt trevlig dag" och egentligen mena "vilket jävla pucko som inte fatttar att man inte kan ha 3G kort i en mobil som inte är 3G" yey det är så roligt jag älskar mitt jobb- personer är någ det värsta som finns om man nu hatar sitt jobb så mycket varför säger man inte upp sig eller i allafall låtsas att man har det roligt?
 jaja nej nu är det dags att ta tag i livet

Je Realise

Idag har det vart jobb som har gällt, ingen rolig helg när man jobbar fre lör sön, men nästa vecka är inte mycket bättre då det är tor fre lör sön det är den så kallade mörda helgen. Men sen blir det bättre med arbetet. Igår var det som sagt myskväll med Sofie som gällde, och ikväll blir det säkert lugnt det med är som sagt lite sliten efter helgen. Och för någon dag sedan tog jag mod till mig och frågade Micke om filmen från när vi var i österrike. Hoppas på att jag får den snart, inte för att jag är säker på att jag kommer att kolla på den men att veta att den finns och sen inte ha den känns fel. Men känslan att ha den känns fel det med. Det känns egenltigen dumt att kolla på den nu när man änligen har förstått att hon inte kommer att komma tillbaka, det är ju egentligen bara att strö salt i såren vi får väll se vad som händer.

Imorgon är jag iallfall ledig och då är det övningskörning med farfar som gäller, sen är det dags att plugga teorin på activ... Nej nu är det dags att ta tag i livet

5/7

Sitter och väntar på att sofie ska komma, vi ska ha myskväll medans alla myndiga är ute och festar. Men det ska bli mysigt det med. Så medans jag väntar på henne så tänkte jag skriva ner mina tankar som oftast är så röriga att jag får svårt själv att förstå vad jag skriver men jag ska göra mitt bästa.
Min lille bror är ett mysterium för sig själv, förstår mig inte på den ungen. det värsta med han  är att jag är maktlös till att göra något det är bara han som kan göra något åt sitt liv och man kan bara sitta och kolla på. Det suger.

Ensamhet är någ det värsta som finns, känslan om att vara ensam i hela värden. Man vet egentligen att man har vänner att ringa men endå kommer känslan om att man är ensam. Och tanken på att sluta upp ensam är det värsta som finns i min värld i allfall. Bättre att dö ung och lycklig än gammal och olycklig. Sen den som läser det och tycker att det är sjukt att jag hällre dör ung och lycklig än gammal, för vi vill alla bli så gammla som möjligt. Vad spelar det för roll om du inte har något eller någon att leva för om du är ensam och gammal bitter och olyklig finns det välll ingen mening med livet?

På tal om maktlös så finns det en sak som suger med livet och det är att det inte är ett kasettband som du kan spola tillbaka. Tänk om du kunde spola tillbaka och ändra snesteg eller något man sagt eller något som hänt. Men om man skulle ändra på det man gjort eller det som hänt så skulle man inte vara den persoen man är idag man skulle kanske inte ha de vänner eller ens liv skulle inte vara det det är just nu. Så hur mycket man än vill ändra på det som hänt så finns det bara ett håll på livets band och det är frammåt. Utan det förflutna skulle vi inte vara det vi är idag och är det verkligen värt att ändra det då? Jag känner Ja men tänker Nej.

Som vanligt så grubblar jag någ för mycket men kanske kan någon urskilja mina tankar och ta vara på de. Om de är något att ha

Båstad

Så hem kommen från båstad sitter jag och äter nybakat bröd och mjölk... mums, kanske inte det man räknat ed att få i sig en fredag klockan 24:00 men jag trivs. Så Ida var duktig och körde, vi lever fortfarande och det känns ganska skönt. Så nu ska jag snart göra mig redo för att jobba imorgon men  inte ricktigt än, ska först prata färdigt med fia sen lägga in lite bilder från idag. Känndes lite så att åka till båstad för att äta glass, men det var i allfall en god glass vilket var till iallfall min stora glädje.

så är kommer lite bilder från idag:

   

Ida

Grattis Ida till Körkortet!!

Så idag är det båstad som gäller... har egentligen ingen ricktig koll på vad vi ska göra där men ida ska köra iallfall... Så idag har jag jobbat (fick städa sviten!! okej den var as ful men as stor)...

I onsdags så var det fest hos rasmus som gällde, och mys var det. Jag och Amanda pratade om varför vi hade så roligt och egentligen kunde viinte komma på varför, men trevligt sällskap var väll det som gjorde kvällen! Naaaj nu ska jag gå och fixa med ruffe, för att sedan kunna åka en säker resa till båstad med the driver Ida Petersson!

         

RSS 2.0